Radio Oude Stijl

16 november 2007

Zo dichtbij…

Gearchiveerd onder: Hier en Nu, Radio Oude Stijl — Richard @ 15:01

… en toch zo ver weg. Toen ik eergisteren thuiskwam trof ik een klein maar o zo belangrijk papiertje tegen dat door mijn vrouw nochalant op de tafel was gelegd. De mijnheer/mevrouw van TNT Post was langsgeweest, maar had natuurlijk niemand thuis getroffen. En aangezien ik persoonlijk voor het pakket moet tekenen en € 99,40 moet afrekenen kan het niet bij de buren afgegeven worden. En dan begint het lange wachten want TNT komt ‘gelukkig’ de dag daarna (gisteren dus) nog een keer langs (uiteraard was er weer niemand thuis) en levert dan pas het pakket in bij het dichtstbijzijnde postkantoor in. Dus ik vanmorgen naar het postkantoor. “Oh nee hoor mijnheer, dat kan pas vanaf 13.00 uur!” Grmbll… Je kunt je pakketje dus pas 48 uur nadat het voor het eerst is aangeboden oppikken. Grote klasse en prima dienstverlening… Nah jah, MIJN 8100 IS ER!!!

5 Reacties op “Zo dichtbij…”

 1. sjoerd zei op:

  Richard,

  Ik ken het gevoel, iets dat onderweg is naar je huis
  en net die dag niet thuis. Briefje in de bus, niet bij de buren, nog een briefje een dag later. Dan maar ophalen (DHL) in Utrecht. Snel naar huis,uitpakken! Hoe ziet het er uit, zoals op de foto? Schroevendraaier en openmaken… 220 oesp! 110V? er op, werkt het?

 2. Dennis zei op:

  Zeg dat wel Sjoerd….
  Mijn XT2 zit nog in het vliegtuig!!

  Richard, moet ik de soldeerbout alvast warm stoken??

 3. Richard zei op:

  Fire it up!

 4. Evert zei op:

  Humor,

  99 euro aan invoerrechten soms?
  Da’s echt weinig.

  grt

 5. Richard zei op:

  :-)

Reageer ook