Radio Oude Stijl

3 november 2007

Twee erin, dus twee eruit (snif)…

Gearchiveerd onder: Beslommeringen, Radio Oude Stijl, Techniek — Richard @ 9:05

nieuw!Ik kan altijd maar heel moeilijk afscheid nemen van apparatuur. Zeker als ik ergens lang achter aan gejaagd heb en er een zwak voor heb. Waarom dan toch zoiets weg doen? De reden is eigenlijk simpel: geld. Ik kan een onzettende bewondering voor apparaten en hun geschiedenis opbrengen, maar heb nog steeds niet de jackpot in de staats- of andere loterij gewonnen en ben dus voorlopig nog gewoon een ‘loonslaaf’ met beperkte ‘middelen’ ;-) En dat betekent simpelweg dat er af en toe wat uit moet voor er iets nieuws inkan. In deze posting is te lezen dat ik een veiling op Ebay gewonnen heb en gezien de mail hadden jullie al rap door wat er naar Nederland gaat komen: een Orban 8100!!! Jawel! Mijn opwinding hierover grenst aan hondsdolheid en ik loop dus de hele dag schuimend rond. Maar om deze ‘moeder van alle audioprocessoren’ te kunnen bekostigen móest er echt iets uit.

snif...Ik heb daarom besloten om afscheid te nemen van mijn Stereomaxx. Gelukkig komt-ie goed terecht, want dat is bij mij altijd wel een voorwaarde voor verkoop. Ik wens de koper er veel plezier mee, hij heeft een goede koop gedaan. Maar daar stopt het niet, want ik heb ooit bij iemand laten vallen dat-ie zijn Inovonics 250 nooit weg mocht doen zonder mij te informeren en afgelopen week werd ik gebeld… En dat is best toevallig, want in de reacties op deze posting heeft Alexander zich gemeld. En Alexander heeft zich aardig in de 250 verdiept en wil die kennis wel delen. Dus daar ga je de komende tijd meer over lezen. Er zullen hier de komende tijd in ieder geval uitgebreide artikelen over zowel de Inno als de 8100 te lezen zijn. Maar wat nu? Ik kan het zelf nog bijna niet geloven, maar m’n Warsanis 1400 gaat eruit om plaats te maken voor een Inno. Ook deze processor krijgt een goed nieuw baasje en zal in de ether van Friesland te horen zijn. En dat is uiteindelijk waar-ie voor gemaakt is nietwaar? Maar het afscheid zal me zwaar vallen…

9 Reacties op “Twee erin, dus twee eruit (snif)…”

 1. Peter zei op:

  Godsamme, [JALOERSMODE AAN] Nah, boeit me niks [/JALOERSMODE UIT] ;-)
  Soundfiles?

 2. Martijn zei op:

  Als je iets over de Inovonics wil delen dan houdt ik me aanbevolen …

 3. Richard zei op:

  Martin, hou de site voorlopig maar in de gaten want er komt het e.e.a. over de Inovonics aan…

 4. Martijn zei op:

  OK, ik heb er nu twee (!) dus kan ik er 1 verbouwen en kijken wat het verschil is. maar voor een goed bod is er 1 te koop Peter.

 5. Sjoerd zei op:

  Zal de operating & maintenance instruction manual van de Inovonics 250 vast te voorschijn halen (-;
  Laar maar komen die info, heb wel zin in een knutsel…Zal vandaag kijken of hij het eigenlijk nog wel doet.

 6. erwin zei op:

  @ Martijn,
  Wat moet de ene inovonics gaan kosten.
  Ik zoek nog 1.

 7. Richard zei op:

  @Martijn en Peter:

  Ik kan jullie elkaars emailadressen wel ff sturen?

 8. erwin zei op:

  @ Martijn,
  Wat moet de ene inovonics gaan kosten.
  Ik zoek nog 1.
  mail maar even.
  melodyfreshdanceradio@hotmail.com

 9. Martijn zei op:

  Is goed, doe maar.

  Martijn

Reageer ook