Radio Oude Stijl

18 april 2006

“Yorin was een liefdeloze hut”

Gearchiveerd onder: Beslommeringen — Richard @ 17:19

Yorin FM was een liefdeloze hutJeroen Kijk in de Vegte over Yorin FM:
Het was een liefdeloze hut, Dj’s die op prime-time zaten namen programma’s op! Hoe kun je dat in je hoofd halen?

Volgens Jeroen werd er niet met liefde, aandacht en toewijding radio gemaakt en was de club ongeïnspireerd… Het probleem was natuurlijk dat het radiomaken bij Yorin maar één doel diende: geld verdienen. Het had, net als bij veel stations, inderdaad niets te maken met de liefde voor radio of de liefde voor muziek. Hoe lang is het geleden dat jij een DJ enthousiast hebt horen vertellen over die prachtige albumtrack die hij/zij toch graag even wil laten horen? De opmerking van Jeroen onderschrijft alleen maar de mening die ik over veel radiostations heb. Zelfs het ooit zo hartstochtelijke Veronica is inmiddels een zoveelste eend in de bijt. Daar is denk ik weinig aan te doen. De core-bussiness i­s nou eenmaal geld verdienen. In een volgende posting kom ik daar nog op terug… 

Reageer ook