Radio Oude Stijl

20 oktober 2007

Lang, lang geleden…

Gearchiveerd onder: Beslommeringen, Radio Oude Stijl, Uhhhhm... — Richard @ 8:25

… was er eens een blog dat heette http://www.radiooudestijl.nl/, en dat ging over… Inderdaad, het is al weer een hele tijd geleden dat ik iets actiefs heb gedaan met dit blog. Mede door een wisseling van baan heb ik simpelweg prioriteiten moeten stellen en daarbij verdween het blog een beetje naar de achtergrond. maar inmiddels heb ik weer wat meer tijd en, mede door de leuke reacties die ik van lezers heb gekregen (waarvoor dank!), heb ik het blog hoger op de prio-lijst gezet! Dus we (Maarten, Dennis, Gastposters en ik) gaan er weer tegenaan!

Op de To-Do lijst: waarom klinken sommige CD’s tegenwoordig zo rot op de radio, importeren van een Orban 8100 en wat daar bij komt kijken, (misschien) een verslag uit het oosten van het land waar weer met KiloWatts worden gesmeten en wat nog meer naar boven komt borrelen.

Ik heb het log ook bijgewerkt naar een nieuwere versie van de software, maar daardoor zijn helaas wel wat¬†vreemde karakters¬†in de teksten geslopen… Nou ja, heb ik wat te doen. Het voelt goed om weer terug te zijn!

2 Reacties op “Lang, lang geleden…”

 1. ewrin zei op:

  Ok dan das top.
  Ik kijk zeer regelmatig naar deze blog.
  Waarom? het is leuk geschreven,leuke onderwerpen dus gewoon goed.
  We houden het weer in de gaten.
  Veel suc 6.
  En Dennis het verhaal van de genters kan er ook wel op zeer interesant.

  Groeten,
  Erwin

 2. Richard zei op:

  Dank voor de complimenten! En ik heb meteen weer een mooie opener, maar daar ga ik vandaag of morgen meer over vertellen…

Reageer ook