Radio Oude Stijl

25 maart 2007

Digicoder, levelen en zelfbevlekking…

Gearchiveerd onder: Radio Oude Stijl — Richard @ 21:49

mooi hè...In de posting over de Aphex 250 vroeg ik of er misschien iemand was die een foto had van een Aphex 400 Digicoder. Die wilde ik graag plaatsen om de Aphex Audiophile Airchain helemaal compleet te laten zien. En wat blijkt? Het is in de wereld ongelijk verdeeld, want ik heb er geen, maar René heeft er twee! Hij wilde ze wel op de foto zetten en het resultaat zie je hierboven en hieronder. Het zal duidelijk zijn dat René de airchain een warm hart toedraagt. Bedankt René!

de Digicoder

Ik wil ook graag nog even een speciale posting aankondigen want Dennis en ik zijn een avondje aan het stoeien geweest met een aantal levelers. We wilden toch eens bekijken en beluisteren of de Aphex 320A echt zo’n goede leveler is, of de Orban 464A een goed alternatief is en of er nog alternatieven zijn waar je niet zo snel aan denkt. Het uitwerken daarvan kost wel ff tijd, maar het komt er aan!

lekker voor thuisEn in de categorie zelfbevlekking: Ik heb eindelijk tijd gevonden om de Gentners op te hangen en aan te sluiten. En ehhh… wow! Het gevolg is een kopie van wat ooit de chain van Veronica was: een Stereomaxx, de gentners en een Warsanis 1400. Hoewel ik eerlijk gezegd nu toch een beetje twijfel of er in die periode nou een Stereomaxx of een Orban 222A hing… Wie het weet mag het zeggen. Dump het maar in de reacties!

7 Reacties op “Digicoder, levelen en zelfbevlekking…”

 1. Dennis zei op:

  Een 222A Richard. Een blauwe.

 2. F-Mister zei op:

  Komen er ook nog samples van dit alles online? Leuk die plaatjes maar de oortjes willen ook wat ;)

 3. Erwin zei op:

  Hopelijk op de stream. Ben benieuwd;-).

 4. F. zei op:

  Precies! op de stream met de set (of draait dat al?)

 5. F-Mister zei op:

  Wat trouwens ook leuk zou zijn om de plaatjes klik-able te maken voor een groter exemplaar. Ik als jonkie ken de meeste apparaten hier toch niet van real life. Dus een groter plaatje om het goed te bekijken is leuk.

 6. marlon zei op:

  waar is de vigilante ? Dan is hij echt compleet.

 7. Richard zei op:

  Aahhh… de Vigilante. Eigenlijk is dat ‘gewoon’ een door Frank Foti gemodificeerde Dominator. Die zou ik idd ook nog wel willen hebben, maar zie daar maar eens aan te komen…

Reageer ook