Radio Oude Stijl

23 februari 2007

I’ve got ‘m! part 2

Gearchiveerd onder: Beslommeringen, Radio Oude Stijl — Richard @ 7:10

toppie!
Alsof het voorbestemd is… Gisteren een reactie waarin gesteld wordt dat het wel erg lang duurt met die Prisms en prompt zijn ze tastbaar en kan ik er dus echt aanzitten. De zo lang verwachte Gentner Audioprisms, (sorry Dennis) PrismFM II’s zijn gisteren gearriveerd! Keurig verpakt en in prima staat mocht ik ze gisteravond bij de buren ophalen, want daar waren ze afgeleverd. Ik moet zeggen: ze zien er inderdaad prima uit. Dat was me al voorgespiegeld, maar dat moet je natuurlijk altijd eerst maar afwachten. Zodra de Orban Co-operator ‘afgewerkt’ is gaan we met deze fraaie apparaatjes aan de gang en lees je er meer over (druk, druk, druk…).

7 Reacties op “I’ve got ‘m! part 2”

 1. het mannetje zei op:

  En deze zijn om te…?

 2. F-Mister zei op:

  Het is wel vaak feest bij jou :)

  Gaaf.

 3. Richard zei op:

  @het mannetje: ze gaan ingezet worden als voorzet voor de Warsanis
  @F-Mister: ik mag op het moment niet klagen idd ;-)

 4. Erwin zei op:

  Hopelijk ook op de stream? Laat even weten wanneer het on air is. Ik begin nu wel erg benieuwd te worden hoe dat soundje gaat klinken :-)

 5. Richard zei op:

  @Erwin: het is absoluut de bedoeling om ze ook op de stream te zetten, maar eerst de Orban Co-operator ff ‘verwerken’, daarna deze twee op de pijnbank zetten, en daarna gaan ze op de stream…

 6. Gert zei op:

  Richard,

  Ik kwam inderdaad maar niet in de buurt van Hilversum (of wel erlangs,maar weer geen tijd) dat ik uiteindelijk maar besloten heb om ze in een doos te doen en ze je toe te sturen.
  Veel plezier ermee!

 7. Dennis van Benthem zei op:

  Hey richard

  Heb ze even flink uitgeprobeerd en ze werken prima!
  Die gaan nog jaren mee.

  Grtz Dennis

  P.s. Texar kaart is ook binnen voor de 8100a JIPPIE!!!

Reageer ook