Radio Oude Stijl

22 februari 2007

Extra speeltje…

Gearchiveerd onder: Beslommeringen, Hier en Nu — Richard @ 12:29

bij de collectie gevoegdIk heb er ooit één aangeschaft voor de lokalo waar ik wat voor doe, en vond eigenlijk dat-ie in mijn eigen collectie ook niet mocht ontbreken: de Orban Co-operator. Dus toen ik een mooi zwart exemplaar tegenkwam (ze zijn er ook in het blauw) heb ik maar weer eens een investerinkje gedaan. Binnenkort lees je hier meer over dit redelijk onbekende, maar uitstekende apparaat (op zoek naar een Aphex 320A? Wacht dan eerst de posting over deze Orban af…).

wat een bende...Voor bijzonder weinig (2 pakken koek, mijn dank grenst aan hondsdolheid) ben ik in het bezit gekomen van een 19″ rackje en daar ben ik erg blij mee. Kunnen diverse apparaten eindelijk netjes een plek krijgen en het ruimt weer wat op op de zolder die nu nog steeds een grote puinhoop is. Ik denk dat ik deze zomer maar eens moet starten met de bouw van mijn ‘nieuwe oldskool’ studio… Lang leve de 1210’s!

Anyway, ik heb besloten om de airchainmeuk in het rack te schroeven en daarom de ruimte ff uitgeteld. Gelukkig passen de (onderweg zijnde) Gentners er ook nog in. De complete bezetting zal dan zijn: Aphex 320A, 250 en 104, Genter Audioprism (2x), Warsanis 1400, Modsci MYB-2, Orban 464A en Profline SFM, FMA).

9 Reacties op “Extra speeltje…”

 1. Michelle Mulder zei op:

  Wat zijn die Genter’s al lang onderweg? Weet je wel zeker dat ze verstuurd zijn (per boot -:) )?

 2. Richard zei op:

  @Michelle: Nee hoor ;-) ze zijn zelfs al in Nederland, maar het komt er maar niet van om ze af te laten leveren…

 3. TJ zei op:

  Zet je al die dozen in je chain?

 4. Dennis van Benthem zei op:

  klein puntje..

  Jij hebt de PrismFM II

  grtz Dennis

 5. Richard zei op:

  @TJ: nou nee, dat lijkt me niet de bedoeling ;-)
  @Dennis: dat is waar, en ze zijn nog binnen ook en zien er retestrak uit! Maareh… het blijven Prisms! Ik neem ze komende week ff mee naar de ‘pijnbank’.

 6. TJ zei op:

  Aha, ik vond het al wat overdreven. Welke combinaties gebruik je wel?

 7. Richard zei op:

  De huidige combi staat hier: http://www.radiooudestijl.nl/blog/?p=70, de nieuwe zal zijn Modsci MYB-2, Gentner Prism FM II, Warsanis 1400 (oude veronica-chain). Ik wil de Aphex chain ook nog compleet hebben en zoek daar nog een 722 voor.

 8. Alex zei op:

  Hallo Richard,

  ga je ook een stukje schrijven over de Gentner’s? Lijkt me wel eens leuk om daar eens wat meer over te lezen. Oja, vergeet je stukje over de 250 niet. Je hebt het wel druk…:-)

  Suc6!

  Alex

 9. Richard zei op:

  @Alex: Ja, daar komt zeker ook een stukje over, maar het is idd een tikkie druk ;-)

Reageer ook