Radio Oude Stijl

20 januari 2007

En toen betrok de lucht…

Gearchiveerd onder: Effe kijken!, Uhhhhm... — Richard @ 14:04

Wat dit met radio te maken heeft? Nou, eehhhh… niets! Maar tijdens de storm van afgelopen donderdag was ik toevallig ff buiten (’t waaide wel een tikkie) en vond dit plaatje te mooi om te laten lopen. Helaas geen fototoestel mee, dus gemaakt met een telefoon. Maar toch┬áde moete waard.

En voor de mensen die niet weten waar dit is: dit is de KPN toren van het AVMC in Hilversum. De toren staat vlak naast het Mediapark. Wat maakt de wind rond die toren trouwens een herrie zeg!

5 Reacties op “En toen betrok de lucht…”

 1. Bert zei op:

  Is het geen AVVC meer?

 2. Bob zei op:

  je mag mijn mail ook wel beantwoorden

 3. Richard zei op:

  @Bert:
  Jawel, je hebt gelijk, het heet AVVC, maar er wordt vanuit NOB vaak als AVMC (controlroom)over gepraat. Macht der gewoonte ;-)

  @Bob:
  Ik kan geen mail van jou vinden? Wel een reactie waarin je het over je Prisms hebt, maar die van mij zijn nog (steeds) onderweg en ik heb ook nog geen manual en kan je dus (nog) niet helepen… geduld, het komt eraan :-)

 4. Bob zei op:

  Thanks Richard. Ik had ook een pm gestuurd via radioforum. Beschouw dat bericht als niet verzonden; sorry voor de toon die ik erin heb aangeslagen in het bericht,was ietswat te ongeduldig, ik snap het nu :)!

 5. Richard zei op:

  No worries… ;-)

Reageer ook