Radio Oude Stijl

1 januari 2007

Een geweldig 2007 toegewenst!

Gearchiveerd onder: Beslommeringen, Hier en Nu, Radio Oude Stijl, Uhhhhm... — Richard @ 9:15

bubbels!2006 is voor mij anders geeindigd dan geplanned, ik ben een paar weken behoorlijk ‘uit de running’ geweest. Vandaar dat ook het blog even stilviel. Maar gelukkig sta ik weer rechtop en mag ik weer alles doen ;-). Vanaf deze plek wil ik iedereen een fantastisch radiojaar en een geweldig 2007 toewensen. Proost!

6 Reacties op “Een geweldig 2007 toegewenst!”

 1. GJ zei op:

  wederzijds! Wanneer gaat de stream weer aan?

 2. Richard zei op:

  Ik zou zeggen: klik maar ff op de Radio Oude Stijl banner bij ‘leefstromen’… ;-) Draait momenteel weer ff tijdelijk met softwareprocessing.

 3. Peter zei op:

  En ook de beste wensen. En een mooi analoog jaar?

 4. Eric 2 zei op:

  Van deze kant ook de Beste wensen voor 2007…
  Dat de stream nog lang mag draaien :-)

 5. Danny zei op:

  En een mooi blogjaar :-)

 6. marcel zei op:

  iedereen een heel mooi jaar toegewenst !!!!

Reageer ook