Radio Oude Stijl

27 november 2006

I’ve got ‘m!

Gearchiveerd onder: Beslommeringen, Radio Oude Stijl — Richard @ 12:18

eindelijk!Het zijn niet de exemplaren die hier op de foto staan, maar ik had ff niets anders. De mijne, ja de MIJNE zien er veel beter uit. Later meer…

6 Reacties op “I’ve got ‘m!”

 1. Erwin zei op:

  Ik ben benieuwd hoe het klinkt. Staat ie al op je stream?

 2. Richard zei op:

  @Erwin: nope, ik kan ze nog niet eens echt aanraken! En ze moeten ook nog ff ingeregeld worden natuurlijk en dat schijnt nogal lastig te zijn…
  Bovendien ga ik komende zaterdag verhuizen dus heb ff andere prio’s ;-) Maar de chain gaat ZEKER online!

 3. Erwin zei op:

  Ok laat maar even weten wanneer het on air is. Ben wel benieuwd.

 4. Richard zei op:

  Ik ook ;-)

 5. Danny zei op:

  Ai, ikke jaloers zijn…

 6. Radio Oude Stijl » Warsanis-vet! zei op:

  […] Op termijn ga ik er nog wel een stereocoder met clipper achter zetten , maar ik wacht eerst even de komst van mijn Genters af. Niet dat die de boel binnen ’stokke’ gaan krijgen, maareh… die moeten ook betaald worden ;-) Zodra de Gentners er zijn en binnen de specs vallen ga ik ze in combinatie met de Stereomaxx en de 1400 inzetten en waarschijnlijk ook voor de leefstroom gebruiken (de Orban 1100 is  er dan alleen nog maar voor de 0dBFS-bewaking). […]

Reageer ook