Radio Oude Stijl

18 oktober 2006

Reünietje…

Gearchiveerd onder: Hier en Nu, Uhhhhm... — Richard @ 18:21

Zoals sommigen misschien wel weten heb ik een zwaar crimineel verleden… Ik ben ooit Etherpiraat geweest! Via internet kwam ik weer in contact met andere ex-ethercriminelen uit ons geboortedorp (waar niemand meer woont naar het schijnt) en we dachten dat het wel eens een leuk idee was om een reunie voor te organiseren. En ja hoor, op 14 oktober was er opeens de Disco Action en Piraten van Twello Reünie. De opkomst viel niet tegen! Er werd rustig bijgepraat over wat er van iedereen geworden is, maar zoals het hoort werden er voornamelijk oude koeien uit de sloot gehaald en foto’s bekeken. Uw Radio Oude Stijl reporter, mocht zelf natuurlijk niet ontbreken en heeft wat foto’s geschoten. Denk ik tenminste… er was ook nog iets met bier, enuhhh… het zou kunnen zijn dat er daarom wat weinig verhaal bij deze posting zit ;-)

Voor meer foto’s klik maar ff hier of hier, misschien zitten er wel oude bekenden tussen!

6 Reacties op “Reünietje…”

 1. O.H. zei op:

  Gezelligheid! Houten kop?

 2. Power Station zei op:

  veel gezelligheid en gelukkig geen ‘houten kop’!!

 3. O.H. zei op:

  Dan was het goed bier ;-)

 4. Marc zei op:

  Leuk hoor! Ik mis Richard op de foto’s……
  Was hij er niet bij dan?

 5. Maarten zei op:

  Richard heeft het handig gevonden om geboren te worden in Noord Holland. Vandaar dat hij niet in aanmerking kwam voor deze ‘Piraten van Oost nederland reünie”

 6. Bert zei op:

  Ik dacht dat ik een zwart balkje voor mijn ogen zou krijgen…

Reageer ook