Radio Oude Stijl

8 september 2006

Druk in de weer… [update nr.2!]

Gearchiveerd onder: Effe luisteren!, Radio Oude Stijl — Richard @ 10:16

[12-09-2006, update 2:] De boel maar weer eens anders ingeregeld … dus roept u maar weer iets ! bandje maken

“We zijn even druk met de nonstop weekend-programmering” Precies! Want we hebben niet alleen wat nieuwe cassette’s opgenomen, maar de processing op de stroom van Radio Oude Stijl is ook volledig op de schop gegaan. Inmiddels is de kwaliteit van de stream opgekrikt naar 160kbps. Gevolg daarvan is alleen wel dat er nog maar 3 mensen tegelijkertijd kunnen luisteren. Mmhh… dat moeten we later maar weer oplossen :-).

We horen graag van jullie of het beter is, slechter is, of het wel OK is, of het bagger is, of het altijd slechter kan, dat we er nog lang niet zijn, dat we nog veel te leren hebben, dat we ware audiovirtuozen zijn, etc. Kortom: laat ff wat van je horen. Hadden we al gezegd dat er maar 3 mensen tegelijk kunnen luisteren?

9 Reacties op “Druk in de weer… [update nr.2!]”

 1. KJ zei op:

  Lijkt minder agressief (vond ik op zich niet erg), meer de mellow kant op.

 2. Jorin Waal zei op:

  Het klint nu meer als leveling met een eindlimiter, de punch is er een beetje uit. Maar evengoed wel OK, gewoon heel anders

 3. Erwin zei op:

  Voor een Warsanis vind ik hem vrij magertjes klinken, maar dat kan een keuze zijn. Mag wel een tikkeltje meer body hebben. Zeker voor als je de Veronica sound van vroeger wil kopieren;-). Ik geloof dat dit je bedoeling is.

 4. Richard zei op:

  Hoi Erwin,
  Voor een Warsanis is het zeker magertjes! Maar het is dan ook geen Warsanis :-) Je luistert naar software only. Maar ik ben met je eens dat het body mist…:-( Ik ben er ook niet tevreden mee en twijfel ook of ik het wel goed ga krijgen. Maar ik ben er zo lang mee bezig geweest dat ik echt ff de oren van iemand anders nodig had!

 5. Erwin zei op:

  Software only? Ik dacht dat ik hier had gelezen dat er een Warsanis stond met stereomaxx. Welke software wordt er gebruikt dan?

 6. Richard zei op:

  @Erwin: de Warsanis staat hier momenteel lokaal op een Profline te draaien, voor de stream luister je nu naar Omnia A/X. Maar ik word er nog niet wild van…

 7. Erwin zei op:

  Aha, ik heb dat pluginnetje ook maar je kunt er weinig mee. Erg beperkt allemaal.

 8. Richard zei op:

  Inderdaad, maar ik kijk het nog ff aan, ga nog een beetje tweaken. Maar ik denk dat we volgend weekend (op ‘t streampje) weer op de vertrouwde Octimax draaien… :-)

 9. JB. zei op:

  Klinkt nu wel weer lekker!

Reageer ook