Radio Oude Stijl

7 april 2006

Over Richard

Gearchiveerd onder: Radio Oude Stijl — Richard @ 11:52

Tsja, Richard… eigenlijk is alles aan Richard een beetje supersized. En dat dat geldt zeker voor zijn mening die hij dan ook niet onder stoelen of banken kán steken: veel te groot! Hij is op zeer jonge leeftijd al besmet geraakt met het radiovirus en is sindsdien ontoerekeningsvatbaar als het om radiozaken gaat. Om een beter beeld te krijgen van zijn leeftijd verklappen we dat hij claimt dat hij zich radio Veronica nog als zeezender kan herinneren, op 31 augustus heeft hij het dan ook altijd nog een beetje moelijk… Om dat trauma te kunnen verwerken is hij op 11 jarige leeftijd zelf on-air gegaan (tot groot verdriet van de buurt die accuut geen televisieontvangst meer had), en eigenlijk nooit meer off-air geweest. Toen hij in Nederland echt nergens meer terecht kon, hebben radiostations in Belgie, Noorwegen en Australië zijn kunsten openbaar gemaakt. Net als Maarten heeft hij een ziekelijke diepgaande, wetenschappelijke belangstelling in radiovormgeving. En dan die kreet ‘kwaliteitsmuziek’. Ik ben bang dat je daar nog wel meer over gaat horen…

Reageer ook