Radio Oude Stijl

21 april 2010

Op de kop af…

Gearchiveerd onder: Weet je nog? — Richard @ 6:18

… vijftig jaar geleden was voor het eerst het geluid van nederlandse commerciële radio in de ether te horen: Radio Veronica startte vanaf de Borkum Riff (zie plaatje rechts) de uitzendingen. Door de jaren heen is er veel met Veronica gebeurt, daarover kun je alles lezen in diverse boeken en op verschillende websites. Allemaal aanraders overigens, zeker wanneer je een beetje in radio geïntereseerd bent. Voor vandaag wil ik alleen kwijt: Van Harte, bedankt voor alles en door naar de volgende vijtig jaar!

2 Reacties op “Op de kop af…”

  1. Pluto zei op:

    Een feestje, altijd leuk!

  2. DJ zei op:

    en het heeft ons jingles gebracht, horizontale programmering, formatradio, echte processing, etc, etc…

Reageer ook