Radio Oude Stijl

16 maart 2010

Zow…

Gearchiveerd onder: Beslommeringen — Richard @ 9:09

Die kunnen we ook weer afvinken! Vandaag is de laatste dag in het ‘Hotel Grand Makadi’, waar ik de laatste 5 dagen heerlijk heb genoten van zand, zee en rust. Eindelijk kwam ik er aan toe om het boek van Gerard Ekdom (Ik zal kijken wat ik voor je kan doen) te lezen. Het leest lekker en makkelijk weg, maar is toch niet het niveau van het boek van bijvoorbeeld Rob Stenders (Stenders leesvermaak) of Michiel Bicker Caarten (Knerpend grind). Om in radiotermen te blijven: die twee boeken zijn een spannende liveshow en bij het boek van Gerard Ekdom krijg ik het gevoel van een gevoicetracked programma. Prima, maar toch nét niet. Dessalniettemin voer voor alle radiofreaks en liefhebbers. Vanavond vlieg ik weer terug en nog deze week komt er een review van de DSPXtra (’k heb er zin an…)

3 Reacties op “Zow…”

 1. erwin zei op:

  hoi richard wat heb je een slecht leven he ;)
  ik heb de 1240 voor je klaar staaan.
  grt,
  erwin

 2. Richard zei op:

  zo, net geland ;-)

 3. Gerrit zei op:

  Nou Richard, ik ben benieuwd wat je over de BW-extra gaat vertellen. Vooral omdat de leveller me wel aanspreekt. Zou deze identiek zijn aan de originele? Ik denk zelfs dat de mening die je geeft doorslaggevend wordt om er eentje te kopen. (Er staat nu een “gewone”. Groetjes Gerrit

Reageer ook