Radio Oude Stijl

9 februari 2010

Op locatie…

Gearchiveerd onder: Beslommeringen, Vancouver 2010 — Richard @ 20:48

De vlucht naar Vancouver verliep gladjes en soepel. Misschien had dat te maken met een hoogwaardigheidsbekleder die ook op dezelfde vlucht zat. Nee, niet Mart Smeets die zichzelf wel als zodanig beschouwd en inderdaad ook aan boord was, maar onze eigen Willem Alexander. Uiteraard vloog hij Businness-class, maar ook hij moest net als de rest van het volk gewoon bij de bagageband wachten op zijn koffers (zie foto rechts). Vanmorgen naar het Vancouver Hilton gegaan om de locatie te checken, we zitten daar in de ‘Champions Bar’ en dat stond in de lobby al aangegeven (zie foto links). De ‘Champions Bar’ is een initiatief van Ron Mulder die ooit het Holland heineken House heeft bedacht en daarna heeft verkocht aan Heineken. Dit is zijn volgende project.

Vandaag worden de verbindingen aangelegd, er komt een 5MB up-down DSL lijn voor de IP verbinding met Amsterdam, een 8MB (down 1MB) lijn voor de redactie, 3 telefoonlijnen en 2 ISDN2 lijnen. Later op de dag komt de apparatuur en kan ik beginnen met testen en aansluiten. Er is genoeg te doen dus ;-)

1 Reactie op “Op locatie…”

  1. Raymon zei op:

    …GAAAF! Klinkt enigszins interessant! Houd ons op de hoogte…

    btw, Pas wel op met het fotograferen/publiceren van zulke mensen..

Reageer ook