Radio Oude Stijl

8 februari 2010

Daar gaan we weer….

Gearchiveerd onder: Vancouver 2010 — Richard @ 16:49

Volgens mij heb ik dit plaatje al eens eerder gemaakt. Inderdaad, ik zit weer op Schiphol en wacht tot in kan boarden. Om 17.30 uur vertrekt ‘mijn’ MD-11 om 10 uur later weer te landen in Vancouver, Canada. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de Olympische Winterspelen. Vanaf komende maandagmorgen zal BNR twee weken lang uitzenden vanuit de ’Championsbar’in het Vancouver Hilton. Er moet, voor het zover is, echter nog wel het één en ander gebeuren en daarom vlieg ik er nu al heen. Woensdag de 17e zit mijn klus als ‘kwartiermaker’ erop en donderdag 18 februari ben ik weer terug in Nederland. Vlak daarna is mijn dienstverband ten einde en zal ik jullie niet langer met ‘BNR-geneuzel’ vervelen. ;-)

3 Reacties op “Daar gaan we weer….”

 1. Bram zei op:

  Geneuzel is het niet hoor. Altijd intresant om te lezen:)

  Maar dienstverband ten einde?? Je gaat wel bij BNR??

  Grt Bram

 2. Geert-Jan zei op:

  Heeft toch niets met tears run ring te maken?

 3. nic. zei op:

  heb je een beter aanbod gekregen,of euh??
  want zo lang werkte je toch niet bij bnr?
  en om eerlijk te zijn,zelf vond ik het hele leuke stukjes.
  even in de keuken kijken met text en uitleg.
  veel succes iig. bij wat je in de toekomst mag/gaat doen.

Reageer ook