Radio Oude Stijl

9 september 2009

plan B…

Gearchiveerd onder: USA 2009 — Richard @ 14:42

niet dus...De knoop is inmiddels doorgehakt, we werken volgens plan B, de flightcase gaat het niet halen. Gisteren werd ik gebeld door iemand van UPS die mij wist te vertellen dat er toch nog een document mistte en dat dat voor twee dagen vertraging ging zorgen. Het zal je duidelijk zijn dat ik hem min of meer verteld dat hij de flightcase ergens mocht verstoppen waar de zon niet schijnt.¬†Wat een stelletje incompetente idioten daar zeg… Maar goed, plan B dus. We gaan spullen huren, de opdracht is al gegeven. Nu maar hopen dat het met de verbindingen goed komt want er is eigenlijk geen enkele speling meer.

5 Reacties op “plan B…”

 1. Dennis van Benthem zei op:

  Moet ik alvast een audioboard maken??
  “Dit programma wordt mede ONmogelijk gemaakt door UPS”
  ????

 2. Richard zei op:

  Dat is geen slecht idee ;-)

 3. Oscar zei op:

  Wat een narigheid mensen… Hou vol daar en “succes met je programma”, hoe dan ook.

  Os.

 4. Ben zei op:

  Wat klinkt het slecht?

 5. Richard zei op:

  Euh… betere radio kopen? ;-)

Reageer ook