Radio Oude Stijl

7 september 2009

Gearchiveerd onder: USA 2009 — Richard @ 7:08

Nou, dit is momenteel mijn uitzicht. Nog ongeveer 2 uurtjes en mijn vlucht naar New York JFK vertrekt. De status van de flightcase is nog onbekend en dat zal zo blijven tot morgenochtend, licht spannend dus. Morgenochtend ontmoet ik Tom Ray, de man die me gaat laten zien hoe AM-radio NY style er uit ziet. En wellicht ook wat er allemaal bovenop het Empire State Building staat… Het laatste nieuws is dat hij dat gaat proberen via een kennis bij 1010WINS, en 1010WINS is ooit de grote inspirator geweest voor de oprichters van BNR Nieuwsradio (toen nog Business Nieuws Radio). Zo is het cirkeltje weer rond ;-) De volgende posting is vanuit de States, Stay Tuned!

5 Reacties op “”

 1. Erwin zei op:

  1010 WINS is net verhuisd van midtown naar downtown NYC dus het zou leuk zijn om hun nieuwe stekkie te zien :-).

 2. Rob zei op:

  Have fun daar!

 3. ®oge® zei op:

  De USA blijft een mooi radioland. Wat wij hier in Nederland niet voor mekaar krijgen met 16 miljoen mensen weten ze daar gewoon regionaal te regelen.

 4. Ben zei op:

  Nou weet je waarom ik zelf altijd alle apparatuur en carnet meeneem op een vlucht…suc6 daar!

 5. Richard zei op:

  Dank Ben ;-)

Reageer ook