Radio Oude Stijl

16 augustus 2009

50.000 Watt én misschien…

Gearchiveerd onder: USA 2009 — Richard @ 8:48

antennes zat...Omdat ik al een tijdje weet dat ik in september weer in New York aan de slag moet (heel vervelend…) heb ik in wat Amerikaanse fora gevraagd of het mogelijk is om eens een kijkje te kunnen nemen bij een echte NYC (New York City) zender site. Één van de tips die ik kreeg was dat ik eens contact op moest nemen met de de ‘Society of Broadcast Engineers’ en dan met ‘Chapter 15′, dat is de afdeling NYC. het resultaat is dat ik in ieder geval een kijkje ga nemen bij een ‘class A’ 50.000 Watt AM-site en een studiotour voor de kiezen krijg. En, en ik houd mijn vingers gekruist, de betreffende technicus is bezig om me ook op de ‘Empire site’ te krijgen… Ook loopt er nog iets via een leverancier die kijkt of er een bezoek aan Z-100 mogelijk is. Als alles inderdaad doorgaat krijg ik het nog druk ;-) Stay Tuned!

5 Reacties op “50.000 Watt én misschien…”

 1. Oscar zei op:

  Goed man! Dat gaat weer dankbaar leuke fotootjes opleveren.
  Z-100 ff met onze David-held regelen?
  Alvast heel veel plezier daar en succes met je ….

  Ik spreek je vast nog wel voor die tijd. Bv bij een bak knappe publieke koffie. Os.

 2. Dutch Guy zei op:

  Tijd voor een Radio Oude Stijl twitter pagina, inclusief een twitpic account. Kan je ons al lekker maken, terwijl je daar bent :) Tis maar een tip

  Maar wens je alvast veel plezier, maar dat gaat wel lukken denk ik zo….

 3. nic zei op:

  50kw?
  dan word je lekker bestraald,mag je wel zo’n schort mee nemen die ze in het ziekenhuis gebruiken voor x-ray foto’s.

  have fun en maak er wat moois van.

 4. Foenkmeister Kroon zei op:

  Z-100…http://www.youtube.com/watch?v=ivmu7EUaKEM (1984, topper)

  Tja, da’s wel de top ehhh…site kerel, ben benieuwd!

 5. ice zei op:

  hehe the empire heb ik nog foto’s van.
  daar voel je je echt on top of the world

  bij intresse maar ff mailen

Reageer ook