Radio Oude Stijl

8 augustus 2009

Daar gaan we weer…

Gearchiveerd onder: USA 2009 — Richard @ 7:36

Vorig jaar heb ik uitgebreid mogen snuffelen aan Amerikaanse Radio en dat was een fantastische ervaring. Inmiddels is het definitief: ook in 2009 gaan we met BNR radio maken vanuit de USA. Dat gaat gebeuren op vrijdag 11 september, maar het thema zal Hudson 400 zijn (dus niet 9/11). Onze locatie is deze keer niet een radiostudio maar een kantoor op de 32e verdieping van een gebouw op 5th Avenue. Mijn vlucht erheen staat gepland op 7 september en ik zal zondag 13 september weer op Schiphol landen. Ik heb inmiddels een heel interessant contactpersoon daar en durf wel mooie foto’s te garanderen… Binnenkort meer ;-)

7 Reacties op “Daar gaan we weer…”

 1. Martijn zei op:

  @Richard: Wat heb jij toch een vervelende baan ;-)

 2. Erwin zei op:

  Goh, rot voor je…:-).

 3. Raymon zei op:

  Ik zou zeggen, veel succes en plezier…

  trouwens.. neem je nu ook je Profline met RDS mee voor in het vliegtuig/hotelkamer ?? :P

 4. nic zei op:

  leuk hoor,ik hoop dat je er veel plezier zult beleven.
  wij lezen het hier wel wat je er over gaat schrijven.

  have fun.

 5. Sjoerd zei op:

  Vast nog een kabelsjouwer nodig!

 6. Fardau zei op:

  Ah dan toch nog iemand gemeld? Mooi zo, en leuk. Veel plezier :)

 7. Tom zei op:

  Ik heb ooit een Profline gehoord en ik moet zeggen dat die redelijk plopperig klonk, vooral bij 100% modulatie.

Reageer ook