Radio Oude Stijl

17 juli 2009

Signing off… [update]

Gearchiveerd onder: Radio Oude Stijl — Richard @ 8:58

Dit is Radio Oude Stijl, editie Centerparcs… We schakelen nu af, geef ons een uurtje of wat voor de plug en dan zijn we weer op de vertrouwde locatie on-air en online! Nou, ik zou zeggen Joepdoei de mazzel, dahaaaag!
Update: en daar zijn we weer mensen, op die vertrouwde megafrrrrrrequentie en online is ook de good old Warsanis weer van de partij. Leuk dat jullie weer luisteren en we kijken wel wat we er van maken. Ik heb aan mijn linkerhand een enorme stapel platen en die… (maak zelf maar af ;-))

En dan de vraag van de week: Volgend weekend zit ik weer ergens anders. In principe binnen bereik van mijn zender, maar dan moet ik wel maximaal vermogen (30 Watt) aansteken. Durf ik dat aan? Ik ben er nog niet uit…

11 Reacties op “Signing off… [update]”

 1. Erwin zei op:

  Oja en let op de ruis ;-).

 2. Thomas K zei op:

  Wel een risico. kom je thuis is alles weg?

 3. Adriaan zei op:

  GGewoon doen!!!!!

 4. Hein zei op:

  Waarom stuur je je audiostream van internet niet door op klein vermogen op de lokatie waar je dan bent?:-)

 5. Mike zei op:

  Eh, 30 watt het hele weekend aanzetten?
  Ik denk dat Jos zijn visitekaartje dan heeft afgegeven voor het eind van dat weekend.

 6. Richard zei op:

  Mmhhh… Ik ben bang dat je gelijk hebt Mike
  @Hein: te makkelijk ;-)

 7. kim zei op:

  is er ook iemand die meer weet van een inovonics250

 8. Raymon zei op:

  @Kim,

  als je recht in het menu klikt, zie je een heel artikel staan over de Ino 250, heb je verdere technische vragen, kun je deze kwijt in het daarvoor bestemde Forum.

 9. kim zei op:

  welk forum is dit want google geeft alleen deze forum op

 10. kim zei op:

  o ja dit had ik al gehhel door gelezen maar zit met een techniek probleem

 11. Martijn zei op:

  @Kim: Stel je vraag in het processingforum (knop rechts bovenaan deze pagina) bij de afdeling analoge processing.

Reageer ook