Radio Oude Stijl

6 juni 2009

Misschien lukt het nu wel?

Gearchiveerd onder: Radio Oude Stijl — Richard @ 10:18

Nou, dus, ennehh…. al eerder beloofd, dus daar gaan we (weer)! Komende zondag zitten we opnieuw gezellig bij elkaar en wordt er voor de tweede keer een stapel hoogfrequent-hardware aangerukt. En met een beetje geluk werkt deze keer alle hardware wél en kun je hier binnenkort eindelijk een antwoord krijgen op de vraag “hoeveel invloed heeft mijn zender eigenlijk nog op het uiteindelijke geluid?”.

2 Reacties op “Misschien lukt het nu wel?”

  1. SDF zei op:

    Juist hier wachtte ik nog steeds op…
    Goed werk mannen! Zéér benieuwd.

  2. Oscar zei op:

    Ik kan het vandaag helaas niet meemaken. Ben uiteraard zeer benieuwd naar jullie bevindingen. Ik heb zelf al eerder duidelijk verschil waargenomen tussen 3 merken van dezelfde generatie exciters. Een behoorlijke test is meer dan welkom.

    Plezier vandaag!

Reageer ook