Radio Oude Stijl

18 april 2009

Een beetje vreemd…

Gearchiveerd onder: Beslommeringen — Richard @ 11:01

non-actief...
… maar wel lekker! Je kijkt naar de hoofdstudio van BNR. Tijdens de ochtend drivetime. Ik vind het een beetje een vreemde ervaring, zo’n ‘dode’ studio maar gelukkig is er een goede reden voor: maandag gaat de zaag erin! Daarom draaien vanaf afgelopen donderdag al vanuit ‘Studio2′. De boel gaat flink onder handen genomen worden, er komen onder andere nieuwe meubels. Geen idee of ik er tijd voor heb, maar zo ja houd ik je op de hoogte ;-)

7 Reacties op “Een beetje vreemd…”

 1. Michiel de R zei op:

  Ah! Eindelijk! Ik neem aan dat ie dit keer is ontworpen door een studio-ontwerper in plaats van een interieurontwerper die heel erg van glas houdt… ;)

 2. karel zei op:

  Werkelijk waar……….. wat een hut.

 3. Richard zei op:

  @Michiel: het ‘hok’ blijft helaas hetzelfde ;-)

 4. Michiel de R zei op:

  Ah, nou, dan ben ik heel benieuwd naar het eindresultaat :-)

 5. Mick zei op:

  Neem van mij aan dat DJ’s en presentators er helemaal niet blij mee zijn , al dat glas. Ik als radiotechneut kan het weten. Ze houden er niet van om afgeleid te worden tijdens hun radioprogramma, door mensen die ze als een aapje in de dierentuin gaan bekijken.

 6. Richard zei op:

  @Mick: het was iets met een architect en “dat het er wel mooi uit moest zien”. Gelukkig voor mijn tijd ;-)
  Maar je hebt natuurlijk volkomen gelijk.

 7. dave zei op:

  al fotos van nieuwe studio ? :)

Reageer ook