Radio Oude Stijl

1 april 2009

1 april, kikker in je…

Gearchiveerd onder: Radio Oude Stijl — Richard @ 8:00

… eh, radio? Geen idee, maar vandaag is toch een dag dat je met wat extra achterdocht over het internet struint en de krant doorbladert. De onontkoombare ondergang van Arrow en Caz is in ieder geval geen 1 aprilgrap, de initiatieven van Geenstijl en de Telegraaf ook niet (toch?). Ik heb zelf nog even met een idee gespeelt maar er bleek niet voldoende tijd beschikbaar om het goed uit te voeren, dus die blijft nog even in de kast ;-) Wie heeft er al een (vermoedelijke) goede grap gespot? Of wie weet er nog een zeer geslaagde of juist volledig geflopte 1 april grap uit het verleden?

7 Reacties op “1 april, kikker in je…”

 1. Richard zei op:

  Heej, is het toch een grap of is dit juist de grap???

 2. Richard zei op:

  Ja hoor; http://www.youtube.com/t/new_viewing_experience

 3. KJ zei op:

  Ik kan me een verhaal uit de FRM herinneren van een radiostation dat naar een andere frequentie zou gaan en op die bewuste dag een piep zou uitzenden en dan langzaam naar de nieuwe frequentie zou verschuiven zodat de luisteraars het makkelijk konden volgen.

 4. semilive zei op:

  De VARA heeft een keer de modulatie steeds zachter laten worden om daarna in 1 keer de boel weer op voluit te zetten.

 5. radiomannetje zei op:

  Grap van RTV Noord:
  http://www.radiofreak.nl/nieuws.php?id=8348

 6. Bram zei op:

  Hallo,

  Ik heb met veel plezier de tropic over de aphex airchain gelezen.

  Mischein ene keer een ideetje om eens een testje te doen hoe de combinator in combinatie met een 320A en een 250 klinkt.

  MVG Bram

 7. Adriaan zei op:

  Ik kan me een 1 april grap herinneren in de jaren 80 waar ik erg van schrok. Ferry Maat presenteerde op Radio 3 voor de Tros een hitparade toen langzaam maar zeker de uitzending werd overgenomen door (ik dacht) buitenaardse wezens.

Reageer ook