Radio Oude Stijl

20 maart 2009

Fleringen II…

Gearchiveerd onder: Beslommeringen — Richard @ 18:36

nog nooit eerdr geweest...Nou, komende zondag is het dan zover en kunnen we aan het eind van de dag massaal onze meningen spuien over wat er wel en (natuurlijk vooral) wat er niet deugde op de Processingfreakdag 2009. Er is de afgelopen week een hoop over gesproken. Wat ik opvallend vind is dat de officiële afgevaardigden van Orban, Omnia en DSPX er niet zullen zijn. Ook opvallend is dat Cornelius Gould (Omnia) en Leif Claesson (Breakaway) er zullen zijn, dat zijn geen kleine namen. Bovendien zijn ze het nog wel eens professioneel oneens, maar hebben ze duidelijk respect voor elkaar en dat staat vaak garant voor interessante discussies ;-). Ook Rob Korver (ex-Sky Group en processinggoeroe)en David Reaves (Ariane) staan ook op de gastenlijst. We gaan het zien, we gaan het horen. En daarna heb ik pas een mening…

7 Reacties op “Fleringen II…”

 1. Raymon zei op:

  Tot Zondag…

 2. Richard zei op:

  idd, tot zondag…

 3. DP zei op:

  yep, tot dan :-)

 4. radiomannetje zei op:

  Het is mij echt te ver…

 5. Fardau zei op:

  Uiteindelijk is dus wel ieder merk vertegenwoordigd alleen in een onofficiele wijze. Dat heeft wat onduidelijkheden veroorzaakt onder de bezoekers en deelnemers. Maar ondanks dat belooft het een mooie dag te worden zo. :-) Ik ben er zeker ook.

 6. Raymon zei op:

  Wel mooi om zo vele processingfreaks bij elkaar te zien. Ik vond zelf de Workshops een hogere waarde bevatten dan de A-B vergelijkingen, een processor vergelijk kun je eigenlijk niet als ze beide niet een zelfde (soortgelijke) instelling bevatten. Ook een goede aanvulling van dit jaar was dat de randapparatuur ook een inbreng had in de freakdag. Breakaway zonder meer de beste PRIJS/KWALITEIT verhouding… echter hier zijn weer veel minder instelmogelijkheden aanwezig…

  Hoop dat er volgend jaar weer een Freakdag komt…

 7. Arjan zei op:

  Ik heb erg veel lachende mensen gezien… en zelfs een amerikaan, een Noor en een Brit die een Twents flesje bier achterover werken…

  We wachten de sfeerimpressie van Richard af ;-)
  Ik denk dat “de oale pröttl” van Dennis “de Orban Dokter” weer prominent in beeld komt :-)

Reageer ook