Radio Oude Stijl

4 maart 2009

Soms zit het mee…

Gearchiveerd onder: Beslommeringen, Radio Oude Stijl — Richard @ 9:28

… en soms zit het tegen! We moeten even een eindje terug in de tijd, terug naar deze posting. Daarna nog even deze posting checken en je weet weer waar het over gaat ;-) De prachtige (en waanzinnig mooi klinkende) SBM 90 stond al bij de ‘Eeladokter’ toen ik tegen het meubel ‘aanliep’. Geen probleem want op de foto zat er dus een mooie SBM90 in dus dat komt wel goed, toch? Nou niet dus… In mijn drang alles lekker makkelijk te zien heb ik over het hoofd gezien dat mijn SBM90 frame toch één maat groter is dan de SBM90 die in het meubel zat. Typisch gevalletje van “assumption is the mother of all f*ckups”… Nu sta ik dus in dubio of ik toch de zaag in het meubel (dat inmiddels mooi strak in de lak staat) ga zetten, of dat ik de (inmiddels volledig gereviseerde en gerecapte) SBM de deur uit doe. Extra info: de brug past, zoals je op de foto ziet, nu dus ook niet en als het op zagen aankomt ben ik niet de handigste…

9 Reacties op “Soms zit het mee…”

 1. Brian zei op:

  Richard,

  Dit is types weer en probleempje, als ik dit doe gebeurt er dat. Ik zou waarschijnlijk de zaag erin zetten(heel voorzichtig en de randjes afplakken)en is volgens mij de goedkoopste oplossing. Ik sta zelf ook voor dit probleem( Eela 440 er uit of een ander meubel)..

  succes..

  Brian

 2. erwin oudejans zei op:

  @ Richard mail me even ik heb mischien wat opties voor je.

  Groeten,
  Erwin

 3. Siebe zei op:

  Ach maakt het uit, als je straks hoort hoe goed de tafel klinkt maakt dat toch alles weer goed : )
  ik weet hoe fijn die Eela van mij weer klonk nadat ik’m had ge-calibreerd en ge-recapt.

  Succes met de bouw !

 4. Richard zei op:

  Daar ga ik ook maar van uit Siebe!

 5. erwin oudejans zei op:

  beste mensen hulp is onder weg.
  ;)

 6. Hans Brouwers zei op:

  Even een vraagje. Kunnen de foto’s niet (aanklikbaar) groter? Ik wil regelmatig de foto’s bekijken, maar dat lukt me écht niet op dat postzegelformaat. Lees overigens je verhalen graag. Groet, Hans

 7. Richard zei op:

  Hallo Hans,
  Dat zou natuurlijk wel kunnen, maar dat genereert een behoorlijke hoeveelheid extra bandbreedte (zie HIER). Of ik moet het via bijvoorbeeld een site als Photobucket gaan doen. Maar in dat geval is het weer extra werk dat gedaan moet worden (in tijd die ik niet heb ;-))… Daarom kies ik er meestal voor om alleen mogelijk interessante foto’s aanklikbaar te maken. Sorry :-( Ik zal er de komende tijd wat meer aan denken…

 8. karel zei op:

  De zaag er in! Lak is altijd goedkoper.
  Plamuren is ook goed te doen,

  Iemand nog Eela S440 onderdelen nodig?
  http://www.karel.fm/pivot/entry.php?id=1850#comm

 9. Richard zei op:

  De oplossing is aanstaande!

Reageer ook