Radio Oude Stijl

2 februari 2009

En weer niets…

Gearchiveerd onder: Beslommeringen, Radio Oude Stijl — Richard @ 13:12

Zender, 8100, 250, 222, Prisms… aan de ’studio’ gedaan :-(
Maar eerst even een verzoek afwerken. Want naar aanleiding van de vorige posting over mijn zolder wilden een paar mensen graag weten wat er in dat rekje aan de linkerkant van de foto staat. Nou eh… dat is dus wat je hier aan de linkerkant ziet. Een Advancast zendertje, de 8100, een Ino 250, een Orban 222 en daaronder een setje Prisms. En er is nog een PC1100, maar die staat niet op de foto. Er zijn nog wel wat wijzigingen te verwachten. Uiteraard komt het XT2 frame er binnenkort bij, maar de Ino is te koop (interesse?). Helaas moet ik even wat fondsen ‘organiseren’ voor en ander stukje speelgoed. nee, geen processor deze keer ;-)

moet nog even tegen de muur...Maar goed, daar het gaat het dus niet over. Ik heb afgelopen week weer geen z*k gedaan aan de ‘verbouwing’. De spullen liggen wel klaar (zie foto rechts), maar op één of andere manier slaag ik erin ‘belangrijkere’ dingen te vinden. Dus ook afgelopen weekend ben ik het hele wekende de deur uit geweest. Ook gezellig! Uiteindelijk komt het wel goed heb ik in het kader van de goede voornemens nog tot 31 december om dit te regelen, toch? Waarschijnlijk zal het wel eerder gaan gebeuren, want de bende!bende waar ik nu in zit begint af en toe wel te irriteren. Kijk maar naar het plaatje hier links en je snapt wat ik bedoel. Maar ja, de zomer komt er ook al weer aan en om dan binnen te gaan zitten… Je begrijpt het al: Klussers van wie de handen gaan jeuken bij een dergelijke aanblik mogen zich dus bij mij melden :-)

17 Reacties op “En weer niets…”

 1. SDF zei op:

  Hallo,

  Met veel plezier lees ik hier altijd uw blog.
  Echt een zéér informatieve website waar ook altijd een stukje humor te vinden is, klasse ga zo door!
  Maar nu mijn vraag even, ik zie dat u een Advancast zender heeft, een 50 watter om precies te zijn? En gelijk aan een rvr als ik deze posting mag geloven: http://www.radiooudestijl.nl/blog/?p=105
  Nu zou ik hier graag wat meer informatie over willen hebben, zoals waar te kopen, specs en vooral niet te vergeten de prijs. Ik kon uw e-mail adres hier zo 1,2,3 niet vinden op dit blog. Dus zou u mij informatie over deze (stuur)-zender willen sturen?
  Alvast bedankt en ga vooral door met dit geweldige blog!

  MVG,
  SDF

 2. Richard zei op:

  hallo SDF, dank voor het compliment! En ja dat klopt. Het is idd een 50 watter :-)
  Ik zal even een mail sturen over de rest

 3. JK zei op:

  Leuk rekkie! Wel effe de zolder afmaken hoor ;-)

 4. erwin oudejans zei op:

  hoi Richard,

  als je wilt mag je dat mailtje over de advencast ook naar mij sturen.
  lijkt mij ook wel een optie voor mij.

  grtz,
  erwin

 5. Sjoerd zei op:

  Mooi! Zwarte M6 bij zwarte kasten en chrome bij lichtkleurige apparaten.. is het aan de achterkant van je rack ook zo strak?

 6. Richard zei op:

  Je hebt oog voor detail ;-)
  En wat betreft de achterkant, ehhhh….

 7. karel zei op:

  Geen carts zo te zien….

 8. Richard zei op:

  Daar ben ik nog niet helemaal uit Karel… ;-)

 9. Maarten zei op:

  Vind je het zelf ook niet een béétje overdreven? Een radiohobby noemen ze dat… :-)

 10. Bert zei op:

  Vraag van een leek: Waarom is het altijd een setje Prisms, is ééntje niet genoeg?

 11. erwin oudejans zei op:

  @ Bert,
  Dit is heel simpel Bert,je hebt er 2 nodig omdat ze mono zijn.
  Dus 1 voor links en 1 voor het rechter kanaal.

  Grtz,
  Erwin

 12. Richard zei op:

  @Maarten: en ik ben nog maar net begonnen…

 13. Gunther zei op:

  Hey Richard, met wat ga je nu dat gat opvullen bovenaan je rekje? :-)

 14. Richard zei op:

  Ah, Gunther :-) Daar komt dit weekend antwoord op ;-)
  Alles goed met mijn, eh…. jouw zender?

 15. Gunther zei op:

  Hoi Richard,

  alles toppie, dat ding wordt behandeld net of het mijn chou chou is. Net als al mijn andere apparatuur trouwens. De klank vind ik zelfs niet verkeerd voor zo’n 1 unitding. Bedankt voor de snelle transactie, blijkbaar heel snel voor jou (naar aanleiding van je nieuwe topic). groetjes.

 16. Jacob zei op:

  Hallo Richard

  …heb je dat allemaal achter elkaar staan die setje ?????

  heb hier zelf een Aphex compellor 320 stereomaxx en een 8100 daar zal binnenkort nog eens een warsanis bij tussen in komen …is echt een aanrader voor je een warsanis voor een 8100 geeft je echt een hele vette sound …maargoed ik las dus het stukje over de levelers en welke de beste is enzv …maar nu wou ik je vragen of jij ook weet bij welke winkel in nederland ik dat upgrade pakketje voor de compellor 320 kan vinden

  groeten jacob

 17. Richard zei op:

  Hallo Jacob, nee hhor, het staat (stond) niet allemaal acher elkaar. Mijn favoriet is de combi Orban 222A, Gentner Prisms, Orban 8100. Ik zal de upgrade binnenkort eens op de site zetten, wordt namelijk erg veel naar gevraagd. maar als je hier wat rondspit kun je ‘m al vinden in de reacties…

Reageer ook