Radio Oude Stijl

17 januari 2009

Het is er…

Gearchiveerd onder: Effe kijken!, Radio Oude Stijl — Richard @ 9:11

audioprocessingforum!Eindelijk! Het is er! We hebben er allemaal lang op gewacht, maar Nederland heeft eindelijk zijn (of haar?) eigen… AU-DI-O-PRO-CES-SING-FO-RUM!!! Uiteraard is al het standaard spul zoals te koop/gevraagd en analoog/digitaal aanwezig. Er is zelfs gedacht aan uitwisseling van instellingen en/of presets. De bedoeling is dat het een ontmoetingsplek wordt voor de leergierige beginners en de doorgewinterde oude rotten. Ik kreeg dusdanig veel mails met vragen over processing dat ik de indruk kreeg dat hier wel behoefte aan is. Aan de rechterkant van het blog vind je de knop “Processingforum” dusseh… ga eens snel kijken, registreer je en lees in ieder geval de forumregels ff door! Reacties graag in het ‘voor de beheerders’ forum. De Orbandokter en ik gingen je zowieso al voor…

Reageren is niet mogelijk.