Radio Oude Stijl

13 januari 2009

hé, dat plaatje ken ik :-) [update]

Gearchiveerd onder: Beslommeringen, Effe kijken!, Radio Oude Stijl — Richard @ 16:35

De mensen achter de processingmeetdag 2009 hebben een forum in het leven geroepen. Dus ik even kijken natuurlijk. En wat zie ik daar? een wel heel bekend plaatje (zie rechts). Inderdaad het is één van de plaatjes uit de posting over de processingmeetdag van afgelopen jaar. Is natuurlijk geen enkel probleem, maar even vragen was netjes geweest :-) Wat ik tot nu toe heb gehoord over de processingmeetdag 2009 verbaast me wel een beetje. Voor zover ik weet is Peter van ’Orban’ nog niet benaderd, Gert van ‘DSPX’ ook nog niet en er wordt gefluisterd dat er geen luistersessies zijn? Het zijn natuurlijk ‘wandelganggegevens’ en ik kan me dat allemaal nauwelijks voorstellen, dus ik wacht nog even rustig af. Ik zou het natuurlijk in het forum kunnen vragen, maar dat zou tè makkelijk zijn ;-)
UPDATE: Er is aan alle deelnemers van de vorige keer een feedbackformulier verstuurd waarop men zijn of haar visie kwijt over voorgaande keren kwijt kan. Eind januari zal het definitive programma bekend worden. De meetdag zal in een Zalencentrum gehouden worden, de entree blijft gratis. Lees ook de reacties even door!

9 Reacties op “hé, dat plaatje ken ik :-) [update]”

 1. radiomannetje zei op:

  Hummm, we wachten af?

 2. fred amateur zei op:

  nou nou, je bent wel erg snel met je conclusies…!
  Je had beter een vraag in het forum kunnen stellen ;-)

 3. kampsjaak zei op:

  Nou Nou niet zo moeilijk doen zeg.
  de dag is nog niet geweest of al kritiek….

  vorstverlet zeker!

 4. Richard zei op:

  Rustig aan mannen :-)
  Het is geen kritiek van mijn kant, het is wat er op dit moment ‘rondzingt’. Zodra er iets concreet te melden is hoor ik het graag. Zijn er wel of geen luistersessies bijvoorbeeld?

 5. PP zei op:

  Hallo,

  Er zijn wél luistersessies, iedereen van vorig jaar wordt wél benaderd, en voor de rest het programma wordt nog bekend gemaakt, wanneer dit bekend is!

 6. TP zei op:

  Richard, het scheelt dat ons eigen logo in het beruchte plaatje is verwerkt ;-) Dat streept toch wel het één en ander tegen elkaar weg toch? haha! ;-)

  Verder kunnen wij als organisatie momenteel slechts oppervlakkig blijven omtrent de invulling van de dag, we kunnen alleen vermelden dat inderdaad de opzet en de gedachte totaal verschillen van voorgaande keren.
  De invulling van de dag zal gebeuren in nauw overleg met de officiele deelnemers, welke inmiddels allemaal schriftelijk (per mail) zijn benaderd.

  Ik kan misschien al wel verklappen dat er niet meer oppervlakkig naar processoren geluisterd gaat worden, maar dat er bijvoorbeeld een groter zwaartepunt zal gaan liggen op het maken van goede presets en het instellen van parameters bij verschillende processoren en het luisteren naar “sound” in het algemeen.

  Mocht u verder in discussie willen gaan, dan verwijs ik graag naar “ons” forum ;-)

 7. Richard zei op:

  @TP en PP: klinkt allemaal prima, wellicht zelfs van een hoger niveau? Als er iets te melden is hoor ik het natuurlijk graag!

 8. Michiel de R zei op:

  Zal ik dan tóch langskomen? Zie ik Dennis ook weer eens :-)

 9. nic. zei op:

  bron:etherpiraten.com

  De opzet van de dag is, in vergelijking met voorgaande jaren, compleet veranderd!
  Het uren durende testen van individuele processoren in een kleine ontoegankelijke en koude ruimte is vervallen! En heeft plaatsgemaakt voor een, al zeggen wij het zelf, spannend, informatief en innovatief dag vullend programma in een aangename accommodatie, waarin vooral rekening is gehouden met de “behoeften” van de ware soundfreak!

Reageer ook