Radio Oude Stijl

4 januari 2009

voornemen 1

Gearchiveerd onder: Beslommeringen, Radio Oude Stijl — Richard @ 10:31

ff een kwastje eroverheenAl máánden terug heb ik een studiomeubel van iemand overgenomen. Ik liep er op internet tegenaan (waar anders…) en het meubel is opgebouwd rond een Eela SBM90 mengtafel. En laat ik die nou ook al ehh… héél lang hebben liggen. De Eela wordt ‘as we speak’ onder handen genomen door de Orbandokter en die wist me te vertellen dat dat restauratieproject niet al te lang meer gaat duren. Dat verraste me een beetje, dus moest er nu ook wel iets met het meubel en de zolder gebeuren. Qua zolder is het nog steeds en zooitje, maar het meubel staat nu in ieder geval weer prachtig strak in de lak. Ik heb de originele kleur maar aangehouden, dat scheelt veel werk en is bovendien wel lekker ‘oldskool’.

4 Reacties op “voornemen 1”

 1. erwin oudejans zei op:

  Hoi Richard,

  Als eerste de beste wensen voor 2009! Leuk te zien dat het meubel weer staat,en nu ook weer strak in de lak. Ik hoop dat je er nog veel plezier van hebt. Oud eigenaar van dit meubel ;)

  Groeten,
  erwin

 2. Richard zei op:

  Hoi Erwin, Delta meubel inmiddels af?

 3. erwin oudejans zei op:

  @ Richard,
  Het delta meubel staat in elkaar ja.
  Moet nog wat aanpasssingen doen,mar die zijn klein.
  Echter moet al het apparatuur nog wel aangesloten worden, dus nog heel veel draden solderen.
  Moest eerst alles wat ik wilde hebben verzammelen,voor het grote soldeer werk kan beginnen.

 4. SJ zei op:

  Wat zit er in het rek links op de foto?

Reageer ook