Radio Oude Stijl

8 oktober 2008

On the Move…

Gearchiveerd onder: Beslommeringen, USA 2008 — Richard @ 18:32


Nou, het juiste station is al een keer geroepen, inderdaad ik ga met BNR naar de Verenigde Staten om daar eens te laten zien en horen hoe je nieuwsradio kunt maken ;-) Inmiddels is er ook een mooie promo voor gemaakt (KLIKKERDEKLIK), en durf ik jullie wel een teasertje qua vormgeving toe te vertrouwen (EN KLIK).
Op 16 oktober stap ik in het vliegtuig naar Los Angeles om Mastercontrol KNX1070daar de studio van KNX1070 (links zie je de Master Control Room) te bekijken en te controleren of we daar inderdaad alles kunnen doen wat we er willen doen. En uiteraard wat foto’s te maken :-) Daarna vlieg ik naar New York om op de 20e de ABC Newsradio studio te bekijken. In eerste instantie zou ik daarna terugvliegen, maar omdat ik in dat geval al op 26 oktober wéér over de grote plas zou moeten (en er ook nog wel wat te regelen valt) is besloten dat ik in de USA blijf. Ik ben pas 7 november weer terug in Nederland.

9 Reacties op “On the Move…”

 1. bart zei op:

  Ik neem aan dat die fotos hier wel verschijnen… :-)

 2. Michiel de R zei op:

  Wauw, echt wel heel leuk zeg! Wel jammer dat de regering Bush nu elke scheet die je laat kan traceren, maar dat weegt niet op tegen de pret!

  Doe Ben de groeten. :)

 3. Erwin zei op:

  Dus toch :-). Kunnen jullie geen gebruik maken van de studio van dé nieuwszender in de USA, 1010 WINS, jullie voorbeeld? Had leuker geweest natuurlijk.

 4. Hans Brouwers zei op:

  Dus toch? Als je maar genoeg namen noemt, zit altijd de juiste erbij.

 5. Hans Brouwers zei op:

  Daarbij is WABC wèl het meest legendarische station van New York. En samen met KLIF en(in mindere mate)WHTZ van Amerika.

 6. Richard zei op:

  1010WINS was inderdaad heel leuk geweest, maar daar was geen ruimte beschibaar. Het weekend dat wij naar New York vliegen is er de ook nog de NY Marathon. Dat maakte het wat lastiger… Maareh… ik ben best blij met WABC hoor ;-)

 7. Erwin zei op:

  Ja hoe zit dat eigenlijk. Ik heb even gezocht op ABC Newsradio maar dat is niet een station op zich. Het is een leverancier van nieuws aan alle ABC/Citadel stations in de US. Een soort van ANP/Novum maar dan van de US. Maar in dat gebouw zal ongetwijfeld ook WABC zitten en wellicht ook WPLJ, maar dat weet ik niet zeker.

 8. Richard zei op:

  ABC is inderdaad een nieuwsleverancier, maar er wordt in de States ook nog onderscheid gemaakt tussen Talk en News. WABC Talk in new York: http://www.wabcradio.com/

 9. Erwin zei op:

  Talkradio WABC inderdaad, waar alle rechtse talkshow hosts zitten, Rush Limbaugh, Shaun Hannity etc.
  Ik weet alleen niet of dat ook in het pand zit waar jij heen gaat. Ik weet wel dat PlJ naast Madison Square Garden hun studio’s heeft.

Reageer ook