Radio Oude Stijl

28 september 2008

Naar de joenaaited steets!

Gearchiveerd onder: USA 2008 — Richard @ 8:59

Vooruit, ik gooi ‘m d’r in: Ik ga samen met een aantal collega’s van techniek, redactie en internet dat doen wat voor mij echt de realisatie van een droom is:
WE GAAN RADIO MAKEN IN DE STATES!
Omdat ik technisch verantwoordelijk ben voor dit project kon ik aansturen op het radiomaken vanuit een echte Amerikaanse studio. En dat is gelukt! Op 29, 30 en 31 oktober maken we een 3 uur durend programma uit de studio’s van KNX1070 in West Hollywood, LA en op 3, 4 en 5 november komen we live uit de studio’s van ABC Newsradio in de ‘Big Apple’ ofwel New York.  Dat alles staat natuurlijk in het teken van de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

De afgelopen weken weken stonden in het teken van het regelen van van alles en nog wat. Er moest onder andere een financieel accoord van de directie komen en dat duurde wat langer dan verwacht waardoor het vastleggen van locaties nogal spannend werd. Tot eergisteren leek het erop dat we in LA wel goed zaten met KNX1070, maar dat we in NY toch echt zelf een studio zouden moeten bouwen in een beschikbaar appartement aan de East River. Dat ging zelfs zo ver dat mijn collega de mobiele set al had getest en de flightcases al had opgemeten zodat we de maten en gewichten konden doorgeven aan het reisburo. We hoefden alleen nog maar de boel op de carnet formulieren in te vullen. dat stond voor maandag op het programma, maar vrijdagavond kreeg ik te horen dat er tóch een studio in NY beschikbaar is. Fantastisch! de komende tijd ga ik jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen van dit project.

6 Reacties op “Naar de joenaaited steets!”

 1. Marc de Leeuw zei op:

  eigenlijk past hier maar 1 woord: WOW!

 2. bart zei op:

  mag ik mee? ;-)

 3. Erwin zei op:

  Ga je mee met Michiel Veenstra, Richard :-)?

 4. Richard zei op:

  Nee… ;-)

 5. Erwin zei op:

  Nog een gokje, BNR, Radio 1?

 6. sjoerd zei op:

  Q

Reageer ook