Radio Oude Stijl

27 september 2008

Het is niet helemaal dood…

Gearchiveerd onder: Beslommeringen, Radio Oude Stijl — Richard @ 8:32

… maar het leek er wel heel veel op :-(
Zoals gebruikelijk bij dit soort initiatieven is continuïteit het probleem en de grootste uitdaging. De laatste posting is van een half jaar terug en dat zegt genoeg. maar laat ik eerlijk zijn , dat was een heel bewuste keuze. Begin maart ben ik bij een nieuwe baas begonnen en daar heb ik het behoorlijk druk. En dan moet je prioriteiten stellen en keuzes maken. Maar die nieuwe baan bevindt zich gelukkig weer in het midden van het wereldje waar ik zo van hou: RADIO!
Dus klaag ik niet over drukte maar geniet ik :-) Ik ben inmiddels bij een project betrokken geraakt waarover ik mijn opwinding maar moeilijk kan verbergen. Ik beloof hierbij plechtig dat ik jullie daarover op de hoogte ga houden en beloof ook dat ik dit weekend een tipje van de sluier zal oplichten. Overigens: veel dank aan de mensen die ondanks de radiooudestijlstilte bleven reageren en bleven vragen wanneer er weer iets op het blog ging gebeuren!

6 Reacties op “Het is niet helemaal dood…”

 1. bart zei op:

  Welkom terug!!! je maakt me wel meteen niewsgierig

 2. zandmannetje zei op:

  :-)))

 3. Martin zei op:

  Hallo,

  Onlangs dat ik al een hele poos niet even op radiooudestijl had gekeken schiet het mevanavond net te binnen laat ik daar nog eens kijken en wat schets mijn verbazing staat er net een nieuwe post. Das ook wel heel toevallig. Ga zo door man en laat maar eens weten waar je met bezig bent.

  Groeten Martin

 4. Erwin zei op:

  Oei, had ik bijna de link verwijderd uit mijn bookmarks en bij de links op mijn site. Ik laat ze staan ;-).

 5. Gert zei op:

  Welcome back! (eindelijk)

 6. Leon zei op:

  Cool, vanaf nu weer in m’n dagelijkse rondje F5-en opgenomen!

Reageer ook