Radio Oude Stijl

25 april 2006

Nu ook Keizerstad vormgeving!

Gearchiveerd onder: Radio Oude Stijl — Richard @ 22:02

trots van nijmegenHet is prachtig om te merken dat wij niet de enigen zijn met een hang naar, of zo je wilt, een voorkeur voor het mooie radioverleden dat ons land heeft. De afgelopen dagen hebben we diverse mails ontvangen van mensen die nog materiaal uit de hoogtijdagen van de fm-piraterij (want dat blijft het uiteindelijk, ook al voelde dat lang niet altijd zo) hebben. Met één van die mails zijn we bijzonder blij: We hebben nu ook de beschikking over jinglemateriaal van Keizerstad. Ik kan je vertellen: onze dank daarvoor grenst aan hondsdolheid! Schuimbekkend hebben we dat materiaal verwerkt en de Keizerstadjingles hoor je inmiddels langskomen op de ‘levende stroom‘ van Radio Oude Stijl. Let op: stream is voorlopig vol bij 4 luisteraars!

2 Reacties op “Nu ook Keizerstad vormgeving!”

  1. JP zei op:

    Ik moet eerlijk zeggen, brings back memories!

  2. Bert zei op:

    Krijg je geen problemen met rechten op die jingles? Ik lees op het forum van www.delta-radio (waar trouwens deze stream ook genoemd wordt) wat discussies daaromtrent.

Reageer ook