Radio Oude Stijl

9 februari 2008

De oudjes doen het nog goed…

Gearchiveerd onder: Radio Oude Stijl — Richard @ 19:06

Tenminste, dat denken wij. En voor de duidelijkheid: ‘wij’, dat zijn Orbandokter Dennis, Inovonicschirurg Alex, processingfreak Martijn en natuurlijk moet ik mezelf niet vergeten. En om nou de bekendste oudjes eens echt goed met elkaar te kunnen vergelijken zonder tusenkomst van digitaal geweld hebben we een ‘minimeeting’ georganiseerd. En het gaat allemaal morgen 10 februari gebeuren op een (ahum) geheime lokatie midden in het land. Maar ik gok dat Dennis zijn Orban 8100/XT2 de beste vind, Alex overtuigd is van een overwinning voor zijn Inovonics 250/Inovonics 708 en dat Martijn niet twijfelt aan een glorieuze triomf voor zijn Unity 2000i. En ik? Ik zorg ervoor dat jullie kunnen meegenieten ;-) Binnenkort dus meer…

13 Reacties op “De oudjes doen het nog goed…”

 1. Dennis van Benthem zei op:

  Hey Richard..

  Het was toch een vergelijking en niet een wedstrijdje?

 2. Richard zei op:

  Yo Dennis,
  Wees gerust, dit valt in de categorie “teaser” ;-)

 3. Dennis van Benthem zei op:

  Dan is t goed…

 4. Martijn zei op:

  Je neemt zelf niks mee Richard?

 5. Remon zei op:

  Hij neemt toch koek mee? ;)
  Ow wacht, even slapen nog, tot zo!

 6. Richard zei op:

  @Martijn: Ik heb zelf weinig toe te voegen aan het geweld dat jullie meebrengen. Dennis heeft een perfecte 8100, Alex een perfecte Ino en jij een 2000i. Een Aphex chain was er leuk bij geweest, maar die heb ik weer verkocht…

 7. Martijn zei op:

  @Richard … Oke, dan heb ik een verrassing straks

 8. Peter zei op:

  U begrijpt, wij wachten in spanning….

 9. Martijn zei op:

  Het was erg gezellig en leerzaam. De Orban en de Inovonics hielden zich erg goed. De Unity heeft een klein probleempje met de zwaai in een van de twee kanalen en klonk niet optimaal, maar dat wist ik want: nog niet echt goed ingeregeld.
  Er zijn vele soorten muziek getest en de uitkomsten waren soms op zijn minst opmerkelijk. Aardig te horen hoe de diverse processoren zich hielden bij een polka (echt waar!) house liedjes en 2 echte hifidelitie polydigitale testplaten

  Zonder Richard het gras voor de voeten weg te maaien, de Inovonics 250 met 708/706 stereocoder was gewoon geweldig! evenals de Orban 8100/XT(2?). De Unity moet gewoon goed worden ingeregeld en dat kost tijd.

  Richard heeft tig foto’s gemaakt die binnenkort vast hier te zien zijn, Ik heb alles opgenomen, Dennis heeft grotendeels de muziek uitgezocht en Alexander bleef maar stralen over zijn Inovonics. Remon was in de weer met de Vigilante, maar dat instellen vergt toch veel tijd kwamen we achter ondanks de re-cap actie van afgelopen zaterdag.

 10. Alex zei op:

  Dank je wel Martijn!

  Voor mij was het echter net zo’n verassing als voor de rest (die straalde niet maar stonden met de mond open)…

  Ik denk dat er wat mensen anders zijn gaan kijken naar de ino 250…

  Verder was het reuze gezellig, wat mij betreft voor herhaling vatbaar, wat jullie?

 11. Dennis zei op:

  Zeker.. Maar dan met de bbq erbij!

  Haha. en nee.. Alex.. ben niet anders naar de Ino gaan kijken
  Ik heb m altijd al qua klank wel charming gevonden, en die mening is niet veranderd..

 12. martijn zei op:

  @ Dennis, die bbq kan geregeld worden, moet alleen het weer een beetje mee gaan werken …

 13. Alex zei op:

  Heee,
  dus had het vandaag gekunnen???

  Jammer, gemiste kans ;-)

Reageer ook