Radio Oude Stijl

8 februari 2008

dahaaag!!!

Gearchiveerd onder: Radio Oude Stijl — Richard @ 16:03

nogal leeg...Ik was gisteren toevallig even op bezoek in het SBS gebouw waar ook CAZ! tot voor kort gevestigd was. De boel is daar net (ik geloof een dag of twee terug) weggehaald. Toen CAZ! net begonnen was ben ik er ook ff langsgeweest dus ik kon nu de verleiding niet weerstaan om toch nog even de on-air studio in te lopen. Het resultaat zie je links… Ik heb CAZ! nooit sterk gevonden, op geen enkel vlak zelfs, maar mijn hemel wat is dat station snel de nek omgedraaid. Ze hebben geen enkele kans gehad. Mooi toch, commerciele radio?

4 Reacties op “dahaaag!!!”

 1. jos zei op:

  vind jij commerciele radio mooi ??

  doe mij maar een geheime zender:P

  maarja je hebt een super mooie website.
  kijk elke dag even.

  grt jos

 2. Tukker zei op:

  Ja… doe mij ook maar de piraat (niet gaat er boven)
  Ja.. Caz! dat was ook niet wat al commercieel station… Achja.. ook mijn complimenten voor je site.. zekers mooi!

 3. Evert zei op:

  Hehe,

  Zo’n “geheime” zender met 10KW ;-)

 4. Richard zei op:

  @Tukker & jos: Dank voor de complimenten! Wat ik bedoelde is inderdaad juist dat een afwijkend idee maar weinig ruimte meer krijgt zodra commercie om de hoek komt kijken… Dat is dan weer de grote charme van ‘de piraat’. Ondanks het bescheiden vermogen ;-)

Reageer ook