Radio Oude Stijl

31 december 2007

Radio Oude Stijl uit de lucht…

Gearchiveerd onder: Radio Oude Stijl, Techniek — Richard @ 9:43

… gelukkig niet door een actie van het AT (die dit jaar overigens bijzonder actief lijkt). Nee, het is een computer die dwars ligt en na een herstart geen bootdisk meer kan vinden. Ik weet dat het niet de schijf is maar waarschijnlijk de S-ATA controller en dus het moederbord… Voorlopig ff geen zoete analoge 8100 klanken in en om het huis of PC-1100 bits en bytes via de stream. Vandaag maar eens neuzen naar een nieuwe computer… wel met XP graag ;-) [UPDATE: die is binnen, nu nog installeren, herstarten, updates downloaden, herstarten, pathes downloaden, herstarten, nog meer updates downloaden, herstarten, configureren, herstarten…)

3 Reacties op “Radio Oude Stijl uit de lucht…”

  1. Robin zei op:

    een nieuwe compu is ook een mooi begin van 2008 ;-)

  2. Petertje zei op:

    suc6 met herstarten, LOL!

  3. Martijn zei op:

    Kun je hem meteen inrichten als non-stop doos en niet dat “vervelende internet” erop hé, krijg je alleen maar 4-isen van

Reageer ook