Radio Oude Stijl

25 december 2007

Prettige Kerst- en Radiodagen!

Gearchiveerd onder: Radio Oude Stijl — Richard @ 10:13

prettige dagen!Eindelijk is het dan zover, het is weer kerst. Voor ons radiofreaks toch wel die tijd van het jaar waarin er voor de afwisseling weer eens veel te beluisteren valt op de FM-band. De mensen van DanceRadio zijn nog druk bezig het technische plaatje rond te krijgen (sterkte mannen!), het zit een beetje tegen dit jaar en in het oosten staan de ‘geheime zenders’ al weer flink te stoken. Ik heb overigens het idee dat de piraterij ook richting het westen weer langzaam opbloeit?

mooi toch?Daarom heb ik bedacht dat ik zelf ook maar eens een bijdrage moest gaan leveren aan die diversiteit. Gisteren heb ik ‘m namelijk opgehaald bij de Orbandokter, MIJN 8100 en die staat nu lekker samen met de Prisms muziek de ether in te stampen. Oké, oké het vermgen scheelt een paar plekken voor de komma in vergelijking met de grote jongens, maar ik geniet er met volle teugen van! Wat een geweldige sound geeft deze chain toch… Vanaf deze plek wens ik iedereen een enorm radiorijke kerst toe en ik hoop dat het nieuwe jaar gehaald kan worden zonder al te veel kosten… ;-)

10 Reacties op “Prettige Kerst- en Radiodagen!”

 1. erwin (Melody FM) zei op:

  Ook even vanuit hier.
  Iedereen op deze weblog.
  Hele fijne kerstdagen.
  En dat we maar fijn ideen en tips enz hieruit wisselen.

 2. Dennis van Benthem zei op:

  Mooi dus de Prisms doen het ook weer???

  Pas effe op dat je 8100 het niet te warm krijgt boven die zender!!

  Fijne kerst allen

  Dennis (orbandokter)

 3. Richard zei op:

  @Erwin: dank, en dat laatste is natuurlijk een heel mooi voornemen!

  @Orbandokter: Één van de Prisms heeft een probleempje, maar voorlopig doet-ie het :-))) En met de 8100 gaat het geweldig. De zender wordt (nog) niet warm, en zodra er een keer vermogen aan gaat, gaat-ie uit ‘t rackie ;-)

 4. Alex V. zei op:

  En de beste wensen terug, ik hoop nog veel te ,ezen in 2008!!!!!!!

 5. Michel zei op:

  Kom hier via het linkje op danceradio!
  Leuke site… Met leuke verhaaltjes, met het bijzondere radio gevoel! Heb alles eens op me gemak bekeken en beluisterd via de IPchain! Ik zeg prima voor elkaar..

  Fijne dagen nog en succes met de hobby!

  Groeten uit de betuwe,

  Michel

 6. Richard zei op:

  Dankjewel Michel! ook nog fijne dagen ;-)

 7. Michiel de R zei op:

  Kun je misschien een opname maken van je chain? Effe een FLACje van maken en online zetten… :)

 8. Richard zei op:

  Dat gaat zeker nog gebeuren Michiel, waarschijnlijk tijdens een mooie vergelijkende ‘test’…

 9. andrea zei op:

  hey een vraag hoe kom ik er nu achter wat voor nummers je draait?????? d’r is 1 mooi nummer waarvan ik wil weten wie?

 10. andrea zei op:

  09:39 10dec een man die zingt en er is er nog 1 maar die heb ik nog niet gehoord. weetje deze wel?????? gr andrea
  nohhh das raar die er na komt ook dus hihi 9 uur 45 min. een vrouw die zingt erg hoog. dus 2 liedjes een man en een vrouw raar. de 2 die ik mooi vind kwamen na elkaar. eerst man en daarna deze vrouw, hopelijk ben ik duidelijk. wie zijn dit? groetjes andrea

Reageer ook