Radio Oude Stijl

29 november 2007

Cobalt blue, not for you…

Gearchiveerd onder: Radio Oude Stijl — Richard @ 21:04

not for me...Het is inmiddels al weer een paar dagen geleden en als ik dit stukje maar niet helemaal in één keer tik kan ik er denk ik wel wat over ‘vertellen’… Ik heb op ebay de perfecte toevoeging voor mijn 8100/prism combi gevonden: Een Cobalt Blue kaart ter vervanging van kaart 5 van de 8100. Deze kaart is gemaakt door Glen Clark, de uitvinder van de Texar Audioprism en moeilijk te vinden. Ik was vastbesloten om deze kaart in handen te krijgen en was bereid er een hoge prijs voor te betalen. Ik moest en zou ‘m hebben! Ik had gekeken wanneer de veiling zou eindigen en dat was maandagmorgen om 07:34 uur. Prima dus. Toen ik beneden kwam stond ik echter onverwacht in een plas water omdat de vriezer besloten had spontaan te gaan ontdooien. Woehaaaaa!!! Mijn parket! Snel opdweilen dus. Maar terwijl ik daar mee bezig was… Affijn, ik was 2 minuten te laat. De veiling was afgelopen en de kaart is uiteindelijk verkocht voor 180 dollar minder dan ik er voor had willen geven. Ik ben in rouw… Boehoeoeoeoe…

6 Reacties op “Cobalt blue, not for you…”

 1. Evert zei op:

  Balen is dat!
  Ik had hem ook gezien… ;-)
  Maar ik was gelukkig ( voor jou ) nog in shock van de zak met dollars die ik net lichter geworden was.
  Heb jij misschien ( of weet je ) een RCF1 te koop?
  Ik ben inmiddels ook de trotse bezitter van een set prism’s

  ps. mijn orban ligt nog steeds bij de duoane. -> combinatie usps en TNT post en het vertrouwen van de douane. Men wil een creditcard overzicht van me zien waarop het bedrag staat. En ja een creditcard overzicht krijg ik eenmaal per maand.

  grt
  Evert

 2. Richard zei op:

  Nee, ik ben wèl zelf op zoek naar een RCF 1, RCF 2 of Cobalt Blue kaart, ik hoop daar binnenkort meer over te kunnen melden ;-)

  Maareh… wat een gez**k met de douane zeg. Geloven ze niet dat je’m voor het verzekerde bedrag gekocht hebt of is-ie lager verzekerd?

 3. Evert zei op:

  Nou,

  Ik heb het nagevraagd en zoals mij verteld is het een manier om het “gift” ( die geen gift is ) inklaarmethode om zeep te helpen. Bijv. een orban voor 100 euro ( GIFT ) laten versturen terwijl je er 1800 dollar voor betaald hebt. Dat willen ze tegengaan, uiteraard ben ik weer deel van een steekproef. Gelukkig is ie ingeklaard voor het bedrag waar ie daadwerkelijk voor gekocht is.

  Mocht je overigens meerdere RCF kaarten tegen het lijf lopen, ik hou me zeeeeeer aanbevolen.
  Ik ben namelijk voor mijzelf een prachtige retro set aan het opbouwen. Stereomaxx ( niet zo retro ), prisms, 8100A1 met card #0 en composite clipper ( eigen ontwerp ). Want zeg eerlijk, 500 euro voor een composite clipper ( wel pilot regenerating ) is een beetje debiel..

  Grt

  Eef

 4. Radioman zei op:

  eindelijk koopt-ie ook eens iets niet;-))))))

 5. Dennis zei op:

  Nou Ja Evert

  De “Oer” stereomaxx dateert ook alweer van 1985.
  Dus mag wel Retro worden genoemd..

 6. Evert zei op:

  Hehe,

  Die Maxx is wel een latere versie ( ik dacht v2).

  Inmiddels ook wat verder met de douane, het is echt om het “gift” gebeuren tegen te gaan. Een simpel mailtje met daarin de betaalgegevens volstond. Terwijl ze uitdrukkelijk om een creditcard overzicht ( betaling ) vroegen. Anders had ik meer dan 1 maand op dit creditcard overzicht ( van mijn bank )moeten wachten…

  Leuk verzonnen, die controle maar sneller wordt het er niet van. De orban ligt inmiddels 3 weken op schiphol stof te happen.

  grt

Reageer ook