Radio Oude Stijl

5 april 2006

En daar is-tie dan…

Gearchiveerd onder: Radio Oude Stijl — Richard @ 13:02

oude zooi… de eerste echt posting. Het idee voor Radio Oude Stijl bestaat al een tijdje, maar ja, verzinnen en doen zijn twee verschillende dingen (zo blijkt). De voorbereidingen hebben de nodige tijd gekost. Eventjes in die PP en CSS meuk duiken… uhuh. Nou goed, ik weet nog steeds niet waar het over gaat, maar het draait en ik heb toch [start trotsmodus] het één en ander weten te tweaken, en ook de ombouw cq. vertaling van engels naar nederlands gaat heel redelijk [/einde trotsmodus]. Oh, het is dus nog niet af? Nope… er zit hier en daar nog wel iets niet helemaal ok. Komt wel.

Ik kon niet langer wachten met posten vanwege een trip down memorylane! Over een aantal maanden ga ik verhuizen en uiteraard moet dit huis verkocht, en dus ‘ruim’ gemaakt worden. En dus ben ik het rommelhok in gekickt om zoveel mogelijk geschiedenis weg te gooien. En dat valt niet mee. Bergen met oude apparatuur die eigenlijk zo in de shredder kan maar ja, die emotionele waarde… Wordt vervolgd!

 

Reageer ook