Radio Oude Stijl

27 maart 2010

Herinneringen…

Gearchiveerd onder: Beslommeringen, Weet je nog? — Richard @ 14:37

Ben weer eens aan het opruimen op de zolder, die nu toch wel steeds meer gaat lijken op een fijne plek om mezelf te kunnen verliezen in ‘de hobby’. Twee mooie meubels en de nodige spulletjes zijn nu zowaar zichtbaar na opruiming van allerlei ehhh… troep(?). Maar je komt toch ook van alles weer tegen dat je nog steeds niet weg kúnt gooien omdat er de nodige nostalgie (weet je nog?) aan vastzit. Zo is daar bijvoorbeeld de cassettewisselaar die zijn diensten meer dan eens heeft bewezen, het jaren 80 glazen hoofd voor je koptelefoon (zo eentje ja!) en natuurlijk de Pioneer SE450 en SE550 hoofdtelefoons! Wauw, wat klint dat naar huidige maatstaven eh… matig ;-) Heel veel midden, maar idd, hij kan nog steeds heel hard. Ik ga ze nog maar even bewaren…

21 maart 2010

Review BW’s DSPXtra is af!

Gearchiveerd onder: Techniek — Richard @ 20:25

BW's DSPXtra
Pffff…. Nou het is af hoor! Ik weet dat er veel mensen op aan het wachten waren maar natuurlijk was het weer veel meer werk dan in eerste instantie gedacht, maar ja, als eenmaal aan het tikken slaat over een audioprocessor ;-) Een uitgebreide review van de DSPXtra kun je HIER lezen, de reacties kun je gwoon bij deze posting kwijt.

16 maart 2010

Zow…

Gearchiveerd onder: Beslommeringen — Richard @ 9:09

Die kunnen we ook weer afvinken! Vandaag is de laatste dag in het ‘Hotel Grand Makadi’, waar ik de laatste 5 dagen heerlijk heb genoten van zand, zee en rust. Eindelijk kwam ik er aan toe om het boek van Gerard Ekdom (Ik zal kijken wat ik voor je kan doen) te lezen. Het leest lekker en makkelijk weg, maar is toch niet het niveau van het boek van bijvoorbeeld Rob Stenders (Stenders leesvermaak) of Michiel Bicker Caarten (Knerpend grind). Om in radiotermen te blijven: die twee boeken zijn een spannende liveshow en bij het boek van Gerard Ekdom krijg ik het gevoel van een gevoicetracked programma. Prima, maar toch nét niet. Dessalniettemin voer voor alle radiofreaks en liefhebbers. Vanavond vlieg ik weer terug en nog deze week komt er een review van de DSPXtra (’k heb er zin an…)

8 maart 2010

In spanning wachten we dan maar af…

Gearchiveerd onder: Techniek — Richard @ 16:30

In deze posting was natuurlijk al te lezen dat Orbans nieuwe vlaggeschip, de 8600 er aan komt. Maar gek genoeg lijkt het erop dat de eveneens nieuwe Orban 5500 de gemoederen meer bezighoudt dan de ‘new and much improved’ 8500 die de 8600 zeer oneerbiedig gezegd is. In de verenigde Staten wordt er, zoals ik al zei, drukker gedebateerd over de 5500 als opvolger van de 5300. (lees verder…)