Radio Oude Stijl

31 juli 2009

Inderdaad…

Gearchiveerd onder: Beslommeringen — Richard @ 15:52

… ik heb op verzoek een bericht verwijderd.

29 juli 2009

Een tussendoortje…

Gearchiveerd onder: Techniek — Richard @ 9:23

Schotels, schotels, schotels...Terwijl ik geniet van mijn laatste vakantiedag slinger ik toch nog maar even een ‘oudje’ de site op. Ik ben een tijdje terug met een collega in Burum geweest om de opening van de nieuwe teleport van Castor Broadcasting op het Stratos satellietgrondstation bij te wonen. En dat is toch wel leuk om een keer van dichtbij gezien te hebben. En omdat ik de foto’s nog had liggen… (lees verder…)

17 juli 2009

Signing off… [update]

Gearchiveerd onder: Radio Oude Stijl — Richard @ 8:58

Dit is Radio Oude Stijl, editie Centerparcs… We schakelen nu af, geef ons een uurtje of wat voor de plug en dan zijn we weer op de vertrouwde locatie on-air en online! Nou, ik zou zeggen Joepdoei de mazzel, dahaaaag!
Update: en daar zijn we weer mensen, op die vertrouwde megafrrrrrrequentie en online is ook de good old Warsanis weer van de partij. Leuk dat jullie weer luisteren en we kijken wel wat we er van maken. Ik heb aan mijn linkerhand een enorme stapel platen en die… (maak zelf maar af ;-))

En dan de vraag van de week: Volgend weekend zit ik weer ergens anders. In principe binnen bereik van mijn zender, maar dan moet ik wel maximaal vermogen (30 Watt) aansteken. Durf ik dat aan? Ik ben er nog niet uit…

10 juli 2009

Live vanuit…

Gearchiveerd onder: Radio Oude Stijl — Richard @ 21:37

… één van de Centerparken ;-) Hier rechts zie je mijn woon- en verblijfplaats voor de komende dagen. Jawel, Radio Oude Stijl is er voor een beetje vakantie tussenuit en tot en met vrijdag gaat ikke eens flink niets doen. Nou ja, niets doen… Eigenlijk ging het al weer mis tijdens het inpakken: “Ik ga op vakantie en neem mee, een laptop, twee laptops, een tandenborstel zender, schoon ondergoed een antenne, een zwembroek USB geluidskaart met gebalanceerde uitgangen… (lees verder…)

9 juli 2009

De zendertest is online!

Gearchiveerd onder: Techniek — Richard @ 16:00

De eerste keer ging het mis en kon de test niet doorgaan, en de tweede keer hebben we er een enorme berg zenders doorgejaagd. En het was een enorme bak werk. Ik draai er niet omheen: het was meer werk dan ik vantevoren had ingeschat. Daarom wil ik de mensen die aanwezig zijn geweest bij de test enorm bedanken want zonder jullie hadden we dit volgens mij unieke stukje internet nooit online gekregen. Ik ben geen zendertechneut en had absoluut jullie hulp nodig. En extra dank aan de mensen die ook tekstueel en inhoudelijk hebben meegedacht en geschreven: een diepe buiging naar jullie. Enneh… HIERISTIE!