Radio Oude Stijl

26 december 2008

En het is jullie schuld…

Gearchiveerd onder: Beslommeringen, Radio Oude Stijl, Uhhhhm... — Richard @ 19:54

dat zal toch niet waar zijn?Kerstavond. Ik krijg een SMS-je van een bekende die mij aanspoort “eens iets knaps te kopen” want de site is uit de lucht. Ik meteen controleren natuurlijk en het enige dat ik aantref op de bekende URL is de mededeling die je hier rechts ziet… Dat krijg je er dus van met meer bezoekers dan je vantevoren inschat. Maar laten we één ding afspreken: dat is jullie schuld! ;-) Gelukkig toch iemand weten te bereiken tijdens de kerstdagen (klasse mannen!) en snel de boel weer vlot getrokken en ge-upgrade dusseh… We zijn weer in de lucht! En nog excuses voor de onderbreking.

15 december 2008

De fantastische Orban 8100…

Gearchiveerd onder: Special, Techniek — Richard @ 11:38

Eindelijk is-ie er dan… ik kreeg opeens de geest en moest alles even wijken (sorry schat, sorry jongens). Er moest en zou een speciale 8100 pagina op radio Oude Stijl komen, en wel nú. Reageren kan (zoals gebruikelijk bij de speciale pagina’s) via deze posting dus alsjeblieft: als je onwaarheden, incompleetheden of andere zaken (tikfouten?) ontdekt laat het me dan weten! Uiteraard heb ik dit niet alleen gedaan, ik werd ondersteund en grondig gecontroleerd door Orbandokter Dennis die ook de nodige fotos heeft geleverd.
(lees verder…)

11 december 2008

Analoog voor te veel geld…

Gearchiveerd onder: Beslommeringen, Radio Oude Stijl, Techniek — Richard @ 14:11

… maar ik ben er toch ingetrapt ;-) Afgelopen week kwam ik ‘m (uiteraard bij toeval) op het spoor en ik heb me uiteindelijk niet in kunnen houden dus vanmorgen verscheen de volgende mededeling op m’n scherm:


(lees verder…)

6 december 2008

Het laatste bolwerk…[update]

Gearchiveerd onder: Beslommeringen — Richard @ 11:22

Tot mijn grote genoegen draait er nog steeds één bij de landelijke jongens. Regelmatig kom ik er langs en dan denk ik: “knap inregelwerk!” Het is het soort resultaat waarop je toch enigzins jaloers kunt worden en waarvan je vermoed dat het wel de nodige tijd heeft gekost. Tweaken, aanpassen… luisteren. En dan wéér tweaken. Tenminste, zo stel ik het me voor. Maar er is een nieuwe kapitein aan boord en die heeft natuurlijk zo zijn eigen ideeën over hoe het schip bestuurd moet worden. En zo hoort dat ook. Maar mijn angst was dat dat ene ook zou veranderen. En afgelopen week is mijn angst bewaarheid geworden… (lees verder…)