Radio Oude Stijl

30 november 2008

Langs de BNR velden

Gearchiveerd onder: Techniek — Richard @ 17:17

Broadcast Partners uit Terneuzen is het bedrijf dat voor onder andere BNR Nieuwsradio het zenderpark beheert . Donderdag ben ik met BP naar twee BNR installaties geweest. Uiteraard heb ik daar wat foto’s gemaakt om jullie te plezieren ;-) Het is leuk om te zien hoe zo’n installatie in elkaar steekt en te horen wat de gedachte erachter is. Het weer wilde niet meewerken, dat is op de foto’s duidelijk te zien, maar ondanks het ontbreken van enig uitzicht was het een bijzonder leerzaam en vermakelijke dag.  (lees verder…)

24 november 2008

Zo, dan staat-ie er alvast maar…

Gearchiveerd onder: Uhhhhm... — Richard @ 19:19

                                ... en staat-ie er niet mooi?

13 november 2008

Amerikaanse Radiorollercoaster deel 2

Gearchiveerd onder: Beslommeringen, USA 2008 — Richard @ 20:28

Wat voor warm radiobad de uitzendingen vanuit LA waren heb je in deel 1 kunnen lezen. Maar na de derde uitzending is het toch echt voorbij en is het tijd om de spullen in te pakken, afscheid te nemen van de radiobroeders in Los Angeles en te verkassen van de westkust naar de oostkust. We gaan naar New York en de studio’s van ABC Newsradio om vanuit daar verslag te doen van wat Amerika bezighoudt. Een andere stad, een andere studio, andere mensen.  Zou de aankomende ervaring die bij KNX1070 overtreffen? Je leest het in deel 2: (lees verder…)

9 november 2008

Amerikaanse Radiorollercoaster deel 1

Gearchiveerd onder: Beslommeringen, USA 2008 — Richard @ 21:34

Wat een belevenis! De afgelopen weken waren een ware rollercoaster op radiogebied. Het was dusdanig tijd- en energieconsumerend dat het bijhouden van dit blog simpelweg niet tot de mogelijkheden hoorde. Maar ten eerste hoor je me daar om de meest voor hand liggende reden niet over klagen (het was geweldig) en ten tweede ben ik sinds gisteren weer terug in Nederland (ook niet verkeerd). Daarmee heb ik ook weer wat tijd om de gebeurtenissen van de afgelopen weken het web op te slingeren. Dus ga er ff lekker voor zitten en klik maar door naar deel 1: (lees verder…)