Radio Oude Stijl

28 september 2008

Naar de joenaaited steets!

Gearchiveerd onder: USA 2008 — Richard @ 8:59

Vooruit, ik gooi ‘m d’r in: Ik ga samen met een aantal collega’s van techniek, redactie en internet dat doen wat voor mij echt de realisatie van een droom is:
WE GAAN RADIO MAKEN IN DE STATES!
Omdat ik technisch verantwoordelijk ben voor dit project kon ik aansturen op het radiomaken vanuit een echte Amerikaanse studio. En dat is gelukt! Op 29, 30 en 31 oktober maken we een 3 uur durend programma uit de studio’s van KNX1070 in West Hollywood, LA en op 3, 4 en 5 november komen we live uit de studio’s van ABC Newsradio in de ‘Big Apple’ ofwel New York.  Dat alles staat natuurlijk in het teken van de Amerikaanse presidentsverkiezingen. (lees verder…)

27 september 2008

Het is niet helemaal dood…

Gearchiveerd onder: Beslommeringen, Radio Oude Stijl — Richard @ 8:32

… maar het leek er wel heel veel op :-(
Zoals gebruikelijk bij dit soort initiatieven is continuïteit het probleem en de grootste uitdaging. De laatste posting is van een half jaar terug en dat zegt genoeg. maar laat ik eerlijk zijn , dat was een heel bewuste keuze. Begin maart ben ik bij een nieuwe baas begonnen en daar heb ik het behoorlijk druk. En dan moet je prioriteiten stellen en keuzes maken. Maar die nieuwe baan bevindt zich gelukkig weer in het midden van het wereldje waar ik zo van hou: RADIO!
Dus klaag ik niet over drukte maar geniet ik :-) Ik ben inmiddels bij een project betrokken geraakt waarover ik mijn opwinding maar moeilijk kan verbergen. Ik beloof hierbij plechtig dat ik jullie daarover op de hoogte ga houden en beloof ook dat ik dit weekend een tipje van de sluier zal oplichten. Overigens: veel dank aan de mensen die ondanks de radiooudestijlstilte bleven reageren en bleven vragen wanneer er weer iets op het blog ging gebeuren!