Radio Oude Stijl

27 april 2007

Drukte en een nieuwe radioformule…

Gearchiveerd onder: Effe kijken!, Effe luisteren!, Hier en Nu, Radio Oude Stijl — Richard @ 12:37

De laatste paar weken is het blog een beetje verwaarloosd. Dat komt voornamelijk doordat ik sinds 1 april een nieuwe baan heb, en dat vraagt toch wel een hoop aandacht. Daar waar ik in mijn oude vertrouwde omgeving een vraagbaak was moet ik nu alles, maar dan ook alles, aan anderen vragen en da’s ff wennen ;-). Maar goed, ik heb nu wat tijd dus ben maar weer eens achter het toetsenbord gekropen. Want tsja, de rest van de wereld staat natuurlijk niet stil. Zo heb ik bijvoorbeeld Radio SASS gevonden:

Radio SASS Radio SASS presenteert zichzelf als “the new protocol”, ofwel ‘de nieuwe formule’. Wat er dan zo nieuw aan is? Commercialbreaks van maximaal 90 seconden en alle nummers die gedraaid worden zijn terugge-edit tot een lengte van ongeveer 2 minuten. En dat is natuurlijk helemaal geweldig, want dan kun je wel 30 hits per uur draaien zonder dat het ten koste gaat van commercialruimte! Eeeehhh… juist. (lees verder…)

7 april 2007

Mijn SBM90… [UPDATE]

Gearchiveerd onder: Radio Oude Stijl — Richard @ 12:05

[UPDATE:] Vandaag een interessant gesprek gehad met Helios… Toen ik wilde vertellen wanneer ik de tafel op kwam halen kreeg ik te horen dat ze onder de deal van € 900,- voor de mengtafel uit wilden! Ik heb toen maar gevraagd wat ze gedaan hadden als ik ‘m meteen meegenomen had en en passant vermeld dat een mondelinge overeenkomst toch echt óók een overeenkomst is. Enige tijd later werd ik gebeld dat ik toch eigenlijk wel gelijk had en dat ik ‘m toch gewoon voor het afgesproken bedrag mag ophalen. Pfoei! Ik weet nu in ieder geval heel zeker dat ik ‘m goed gekocht heb. En aan de mannen van Helios: toch nog netjes opgelost. 

 Tussen alle drukte door (ivm nieuwe baan) was ik de afgelopen dagen via internet regelmatig ff op bezoek bij Helios in Haarlem. De reden? Helios had al enige tijd een Eela tafel te koop staan waar ik eigenlijk wel erg veel ‘zin in had’: een SBM90. De SBM90 is al in de middeleeuwen geïntroduceerd maar wordt nu nog steeds nieuw verkocht. Het is een broadcasttafel van de oude stempel: rete-robuust en lekker oldskool. Je begrijpt, dat sprak me wel aan! Het exemplaar bij Helios stond in eerste instantie te koop voor € 1995 excl. BTW. Ik heb toen geen serieuze aandacht aan besteed, maar een paar weken later was de prijs opeens gezakt naar € 1295 excl. BTW! Detail: er stond nu bij dat de tafel geserviced moest worden en dat-ie “zonder garantie” verkocht werd. Oeps dus? (lees verder…)