Radio Oude Stijl

5 december 2006

[gastposting Dennis] Sinterklaas bestaat!

Gearchiveerd onder: Gastposting — Richard @ 14:38

hij bestaat!Nadat ik mezelf eindelijk misselijk had gekregen met de zoveelste chocoladeletter, de derde zak met peper-noten en een berg marsepein, dacht ik: “Kom, ik ga mijzelf met Sinterklaas, eens op wat leuks trakteren!” En zo geschiede… En in de radio-processing-nerd-hoek, kom je dan toch weer op een leuk stukje processinghardware uit. Meer precies: Ik droom al jaren over die waanzinnige Orban Optimod FM 8100a, die moest en zou toch echt een keer in mijn processingrack komen!

8100 met XT2 frameAffijn, die gedachte dwaalt door je hoofd, tot het moment dat een vriend soundfiles van zijn 8100 met XT2 (zoals op foto) je mailbox inslingert. Jeez die Sound!!! En niet te vergeten, zijn prettige verschijning met zo’n dikke meter! Dan toch het besluit, de daad moet bij het woord gevoegd worden! Mijn vaste spelregel: Er moet eerst wat weg, voordat je wat nieuws koopt. Nadat alle “ouwe zooi” weg was en ik genoeg centjes bij elkaar had, heb ik voorzichtig wat lijntjes uitgegooid en uiteindelijk, zag ik een mooie staan in Canada. (lees verder…)

2 december 2006

Joepdoeidemazzeldahaaaag!!!

Gearchiveerd onder: Beslommeringen, Hier en Nu, Radio Oude Stijl — Richard @ 7:00

Dit moet de studio gaan worden...

… Want we hebben vandaag een echte zendersluiting. Tot nader order is Radio Oude Stijl ff uit de lucht. Ik ga vandaag verhuizen, en dat betekent dat de boel afgekoppeld moet worden en naar een nieuw adres gaat. Er is nog wel wat werk te doen want op het plaatje hierboven zie je de eehhh… studio. Heeeeej, hoor ik daar de verhuiswagen? Yep! Dusseh… tot snel!